Det der med venner

Afrejse fra Martinique i morgen

Så har vi (vist nok) besluttet afrejse her fra Martinique i morgen. Vi har det modsatte problem af sidst vi skulle planlægge afgang…nemlig for lidt vind denne gang. Det ser ud til at vi skal afsted i morgen så tidligt som muligt, for at fange den smule vind der er. Ellers går der en hel uge før vi får en åbning igen. Det her er min sidste aftenudsigt på Martinique for denne gang. Den stornydes i cockpittet…

img_1455

Der er ikke helt enighed på båden om hvad der er værst: Ingen vind eller meget vind. Skipper kan ikke forestille sig noget værre end at sejle for motor en hel tur. Jeg kan ikke forestille mig noget værre end +25-30 knob. Og er egentlig ok med at få lidt hjælp af motoren. Det ændrer sig aldrig, tror jeg. Og det er ok, for vi ved det jo godt begge to. At den ene af os er sejler og den anden elsker at droppe det der anker og gå på opdagelse (på land). men det kan vi godt håndtere (nu). Og sjovt nok har virkelig mange af de søde mennesker vi har mødt det på samme måde. Og jeg tror det skaber god balance. Ihvertfald for os.

Hvis vi drøner i morgen bliver det måske en drømmetur for alle. Vinden er max 15 knob fra SØ – faldende hen mod aftenen (for så at forsvinde helt resten af ugen).

Det betyder at dagen i dag udelukkende har budt på klargøring af båd, proviantering, gasindkøb og påfyldning af lidt vand. Og så var dagen faktisk gået. Vi har købt så meget mad og drikke at vi kan klare os i lang tid. Der går sejler-rygter om at Dominica er vildt dyr. Min guidebog fortæller helt andre historier om billige dagligvarer…men vi gad ikke at tage chancer.

img_1454

Vi har købt nye batterier i dag og er så spændte på hvor stor forskellen bliver og hvor glade vi bliver for ikke at skulle bruge energi på manglende strøm mere. Christian har lovet at skrive lidt om batterivalg og den slags sejlerting senere.

Nu skal vores dinghy hejses op og lægges på dæk. Alt skal fastgøres. Og vi skal nå at sove lidt inden vækkeuret ringer klokken 07.00.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med venner