Videohilsen til Safeaway

Hverdag på St.Martin…

Vi har fundet en god hverdag her på St.Martin. Men helt ærligt, så fylder det der skole, det der oprydning og den der opvask ret meget. Det smager ret meget af hverdag. Bare i varmen på 42 fod og uden et egentligt netværk omkring os.
Vi har haft en periode – ungerne og mig – hvor vi har haft lidt krise. Vi har røvkedet os og fortrudt mange gange at det lige præcis var her, vi valgte at hænge ud i så lang tid. Og Christian har igen adskilt sig fra resten af flokken ved at være helt igennem tilfreds med hverdagen her på St.Martin. Men han drager også afsted hver morgen og hænger ud med gode mennesker og gør det han har savnet – han bygger og fikser med træ. Og han kommer hjem træt, men alligevel fuld af overskud.

Og nu er resten af flokken ved at være nået dertil også. Vi er bare ikke lige så hurtige til at omstille os. Men vi lander lige så stille og roligt i hverdagen. Og det føles godt. Vendepunktet blev da vi igen kunne bevæge os frit rundt. Drengene sejler Christian på arbejde om morgenen og så har vi vores dinghy hele dagen indtil han skal hentes igen om eftermiddagen. Det betyder at vi kan have planer – altså når skole, oprydning og opvask er klaret – og det bliver fejret med strandebesøg.

For på en eller anden måde er der ikke noget som lange stranddage, der kan gøre noget helt særligt ved humøret hos både børn og voksne. Når vi kommer hjem helt saltede og trætte med sand overalt…så ved vi godt at vi er heldige, selvom vi også keder os lidt engang imellem.

img_0689 bc227ff9-0194-4e02-a8ee-98b48286eca7

img_0697

Og selvom jeg efterhånden er ret så besværlig at få frem og tilbage. Og selvom det kræver alle ungernes kræfter at hjælpe mig op og ned i dinghy’en og bære indkøb hjem og samle alt op som jeg taber. Jeg er nået dertil i graviditeten, hvor det jeg taber på jorden/gulvet ikke eksisterer for mig mere…jeg kan simpelthen ikke bukke mig ned og overvejer derfor ikke engang hvordan jeg skal få det op. Godt jeg har 3 friske unger omkring mig hele tiden.
Vi er ved at genopdage St. Martin og her er ret fedt. Øen er ved at vågne og det fejres med en masse gode arrangementer på kryds og tværs. For os betyder det at vi i weekenden både skal til børne film-aften og spisning på Simpson Bay Beach i dag, loppemarked hos Toby’s lørdag morgen og barbecue hos venner vi mødte sidst vi var her på St. Martin lørdag aften. Og det er skørt, men det er den slags planer der skaber et tilhørsforhold og som gør, at den der hverdag byder på andet end skole, oprydning og opvask.
Og vi er stadig sådan en familie, som bedst kan lide at have venner omkring os. Vi skulle bare lige finde dem.

4 kommentarer

 • Jette Karin Olsson

  Hvor lyder det bare godt 😊Spændt på lillebrors ankomst 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hildur

  Den der hverdag kan noget.
  Kys fra hverdagen på Vesterbro 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, og faktisk uanset om det er i varmen eller kulden. Hverdagen er så fin! Kys tilbage til Vesterbro

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videohilsen til Safeaway