Bertram babysitter

Maho beach

I går stod den på tur til Maho Beach, hvor man kan komme helt tæt på fly der letter og lander. Efter en meget lang og svedig gåtur, kom vi endelig til stranden. Det første vi blev mødt af, var store advarselsskilte:

img_3133

Det var drengene ret vilde med, for så var det ekstra vildt og lidt farligt…

Der kom mange fly og der lettede mange fly – og det var vildt og stort. De lettende fly havde så meget kraft på at alt blev blæst omkuld  – og advarselsskiltene gav pludselig ret god mening.

Ungerne udviklede efterhånden forskellige metoder til ikke at få så meget sand i øjnene. Der blev både brugt dykkerbriller og t-shirts:

img_3155 img_3158

Flyene kom helt tæt på og hver gang krydsede man (lidt) fingre for at piloten havde styr på afstanden til strand, mennesker og hegn…og selvfølgelig havde de det.

img_3157 img_3147 img_3143

Det var ikke sidste gang vi var på Maho Beach. De der unger var vilde med det. Og som ekstra bonus, fandt vi en sammenklappelig trækvogn til store indkøb (juhuuu) OG fandt ud af at vi kunne tage en bus hele vejen tilbage til vores dinghy for 1 US dollar pr mand. Så den der meget lange gåtur i varmen kan vi undgå næste gang (og dermed også brokkene børn, der ikke gider at gå!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bertram babysitter