Portimao - og en meget vigtig opslagstavle

Model

Liva har ageret model for Katrin (Herr Nilsson) de sidste par dage. Katrin har en aftale med et tysk stoffirma om at hun får tilsendt forskelligt stof løbende og med det skal sy forskellige ting og poste billeder af det hun har syet. Det er vist en ret stor ting i Tyskland og det giver ret meget reklame for stoffirmaet.
Og Katrin er virkelig god. Og så tror man næsten ikke at det er sandt, men deres lille 35 fods båd kan rumme virkelig meget. Hun hiver maskiner og apparater frem og kan lave alt muligt vildt sejt. I går designede Liva og hun en sweatshirt med print, som hun bare lige fiksede…altså både sweatshirt og print. Man kan se hvad hun laver her.
Og da vi så var hjemme på Johanna efter en helt lang og dejlig dag med dem, skrev hun om Liva mon gad at få taget billeder igen – hvis hun syede en sej skaterkjole og en hue til… Og Liva er på toppen! Og det er en ret fed deal for os. Liva er med til at bestemme og gider derfor uden forbehold godt at gå i tøjet (som er så fint og lækkert). Og Katrin får vist hvad man kan bruge stoffet til. Så alle er glade. Og Katrins Marcus tager fine, fine billeder:
image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Portimao - og en meget vigtig opslagstavle