Vores møgbeskidte rodehoveder

Nu med SUP-board

Det har holdt hårdt. Og vi har jagtet det længe. Tjekket alle sportsbutikker og søgt brugte boards. Men nu har vi vores helt eget. Købt i Decathlon på Martinique – den billigste og fineste sportskæde, som vi indtil videre er stødt på.
Hvis I skal på langtur og overvejer sådan et board enten som ekstra transportmiddel, træningsmulighed eller bare legetøj, så er dette klart det billigste og smarteste vi er stødt på. Og så er det oppusteligt… Og fint og holdbart.
Det kostede os kun 369 euro og 40 euro for pagaj. Og vi har mange gange fortrudt at vi ikke købte det før Atlanten. Så hvis I overvejer sådan et og kommer forbi en Decathlon i Spanien eller på De Kanariske Øer, så gør det. Bare gør det.
Og nej, vi får ikke reklamepenge for de rosende ord. Vi er bare ægte glade.
Og jeg ser en helt ny verden åbne sig. En verden, hvor man kan forlade båden alene, hvis man lyster. Og en verden, hvor ungerne leger mange timer sammen i vandet. Så er 369 euro altså ikke alverden.

img_9074

img_9070

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores møgbeskidte rodehoveder