Hvem er vi?

Vi er en familie på 5. Mor, far og 3 børn… det ene barn er dog en teenager og er derfor på en måde også engang imellem lidt voksen.

Mor hedder Cille og far hedder Christian (han kaldes dog oftest engang imellem Hassan). Teenageren hedder Gustav (kaldes Gusse G), mellembarnet hedder Bertram (kaldes Beham B) og den mindste hedder Liva (kaldes oftest Ivan, Libby eller Løgsovs).

Liva blev 7 i september. Frisk, kræsen og har altid travlt med at følge med sine brødre. Hun har på det halve år vi har været på eventyr lært at læse, tale engelsk og svømme… Det går stærkt!

image

Bertram 10 år. Elsker at sejle – og mener bestemt at vores nye gummibåd med motor er hans helt egen. Han er blevet den vildeste fridykker og svømmer gerne ned på 10 meter. Han har fået surfboard og elsker alt med vand.

image

Gustav blev 14 i september. Teenager. Elsker at fiske og fotografere. Han skal skaffe mad på turen og glæder sig til at hive eksotiske fisk ind. Han elsker også alt hvad der foregår i vandet og dykker, skyder med harpun og surfer.

image

Christian 38 år og Cille 37 år. På vej på vores livs eventyr og er meget forskellige i vores måder at holde det ud og forberede os. Christian er lykkelig og spændt – hele tiden. Cille er nok liiiiidt mere bekymret – hele tiden. Men vi gør det sammen! Og måske vi kan smitte hinanden lidt.

image image

 

Vi bor lige nu i en lejlighed på Nordre Frihavnsgade på Østerbro. De 2 mindste går på verdens bedste skole – Østerbro Lilleskole – i 0.klasse og 3.klasse. Den største går i 7.klasse på Langelinie skole. Christian arbejder som snedker hos Genbyg – og designer og bygger møbler ud af genbrugsmateriale. Cille underviser på en erhvervsskole og har hver dag dejlige og skøre, unge mennesker omkring sig.

Alt det har vi tænkt os at forlade, for at tage på vores livs eventyr…Vi vil sejle jorden rundt i 2 år! Vi sælger alt hvad vi ejer og har, for at forfølge vores drøm.

Her på bloggen kan I læse om vores tanker, følelser, oplevelser og erfaringer. Det kommer til at handle om familieliv, om rejser og om en anderledes måde at leve livet på…Og om 2 år kommer det til at handle om at finde ud af at leve livet på den anden side af en jordomsejling. Uden andet end bunkevis af oplevelser, brune næser og masser af kærlighed!

Opdatering: Nu har vi ikke længere adresse på Nordre Frihavnsgade – vi bor nu fuldtid på båden. Alle vores ting er pakket, sorteret og flyttet. Børnenes værelser er byttet ud med skabe – 2 til hvert barn. Ungerne går ikke længere på verdens bedste skoler, men er nu – om lidt når sommerferien er slut – overladt til deres mors og fars skole. Det har været hårdt! Meget hårdt! Men vi har holdt ud. Vi tror stadig på eventyret, vi har stadig lyst til at være sammen og vi kommer stadig til at rive hovederne af hinanden engang imellem.

Nyere opdatering: Vi er på vej. Det er næsten 4 måneder siden vi tog fra Svanemøllen havn. Vi er landet mere i eventyret. Lige nu er vi på Barbados – Christian krydser lige nu Atlanten – og vi venter og venter. Her er varmt og skønt. Det er snart jul. Det er meget skørt…

Nyere opdatering: Vi er endnu mere på vej. Det er nu 6 måneder siden vi tog hjemmefra. Vi er i Caribien og her er fedt. Og dyrt. Vi har endnu ikke besluttet om vi skal i Stillehavet eller om vi skal til Cuba eller Jamaica eller det hele.