Ikke nuttede frugtflagermus...!

Om kaktus-tur og glade børn

Efter en indkøbstur med alle 3 unger med hver sin rygsæk på ryggen. Et par timer i et supermarked og samme gåtur tilbage – nu med fyldte rygsække. Efterfulgt af en arbejdsdag på en varm båd – uden fangst af rotten. Uden at have lokaliseret dens klamme hjem og uden at kunne isolere køleskabet på ny, fikse de overbidte ledninger eller noget som helst andet… Så var stemningen på båden mildest helt røv.
Og for et år siden ville ungerne have flået hovederne af hinanden og kastet rundt med et eller andet. Men i dag skar de bunden af tre plastikflasker, hoppede i dinghy’en og tog i land. Et par timer efter kom de tilbage helt glade med hver sin kaktus i hver sin plastikflaske i jord. Så nu har vi fået planter ombord. Og glade unger.

img_9681

Og ja, vi har også stadig en rotte. Men den gemmer sig, så den forsøger vi at lade være med at forholde os til om dagen. Om natten forsøger vi at tage livet af den med gift, klisterpapir og fælder!

img_9682

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke nuttede frugtflagermus...!