Om mange oplevelser...

Så skete det…

Nu har vi fået husdyr, kæledyr eller ihvertfald en eller anden form for dyr. Der bor et dyr på vores båd. Men vi ved ikke hvilket. Vi ved, at den kan lide banan og vi ved hvordan dens lorte ser ud. Vi ved også at den er virkelig god til at gemme sig. Og at den (indtil videre) ikke lugter. Men så stopper vores viden også der.
Vi aner heller ikke hvordan den er kommet ombord. Måske er den svømmet og kravlet op ad ankerkæden. Måske er den ankommet med vores lækre nyvaskede sengetøj fra vaskeriet. Måske har den gemt sig i vores dinghy og er blevet transporteret til “Johanna” af os selv.

Vi har jo gæster her på Curacao og det betyder, at vi er ret meget væk fra båden. Og måske er der en lille fyr der indtager båden i de ca 8 timer vi er på farten. Spiser lidt bananer, bruger båden som sit eget private toilet og så eller slapper af på et godt gemmested, når båden igen fyldes med larm.

Det er ikke sjovt. Og der var en del hysteri, da vi i går aftes ret sent efter en lang dag opdagede små lorte på køkkenbordet og igen så at der var taget bidder af en banan. På en ret så avanceret måde faktisk. Skrællet hul og hapset små bidder:
img_9621

Efter et par timers hysteri, lidt trusler om at flytte på hotel, fantasier om store væmmelige behårede dyr og til sidst ret bred enighed om at vi måtte forsøge at lede, begav vi os rundt på båden med lommelygter og gennemsøgte alt. Uden held.
Lettere rystede gik vi i seng (altså ikke alle var rystede, men dem der var, var hårdt ramt), havde en urolig nat og vågnede i morges til mere lort og endnu en spist banan.

Nu har skipper sammen med vores helt egen skadedyrsbekæmper Mads fra Polonica bygget forskellige modeller af fælder. Nu håber vi, at der er gevinst i aften når vi kommer hjem.

En spand der hænger med en banan på bunden (i vand).

En spand der hænger med en banan på bunden (i vand).

Bananen på bunden...

Bananen på bunden…

En vandflaske med en "pap-dør" der lukker når den er gået ind. Selvfølgelig med banan som lokkemad.

En vandflaske med en “pap-dør” der lukker når den er gået ind. Selvfølgelig med banan som lokkemad.

En spand med en banan i og film over...med et hul i.

En spand med en banan i og film over…med et hul i.

Og ellers står den på kæmpe klister-fluepapir i nat…

Det hele er så klamt!

Lige nu arbejder vi med forskellige bud på kæledyret; en rotte, en mus, et firben eller en gekko. Jeg håber virkelig ikke det er en rotte! Men samtidig er jeg virkelig lykkelig for at det ikke er kakerlakker.
Fortsættelse følger. Og erfaringer med usynlige dyr på både modtages gerne!

4 kommentarer

 • Puha – god jagt 😉 Håber det lykkes at fange synderen.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Da mine svigerforældre sejlede der hvor i er nu, oplevede de det samme.
  Det viste sig at det var flagermus som fløj ind og spiste banan 😊
  Det kan være at det er sådan en fætter der er på spil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Seneste nyt her fra båden peger på at du nok har ret… Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mange oplevelser...