Jeg har været rigtig meget i tvivl om hele den her blogverden, hvor man deler netbutikker, hjemmesider, reklamelinks og andet skæg og ballade… Og de (meget!) få gange jeg har prøvet det af, har det sgu været lidt mærkeligt for mig. Den her blog er ikke tænkt som en reklameplatform, men som en beskrivelse af vores følelser, tanker og oplevelser i det her kæmpe eventyr vi er ude på – både mentalt og rent fysisk. Når det så er sagt, så skulle man da være et skarn, hvis ikke man kan kunne se en fidus i at dele de smarte fordele der er, ved at være i et bloggernetværk. Og det er netop det jeg nu har forsøgt at samle på denne side. De gode links, hvor du kan klikke dig ind og købe (og hvor jeg, hvis du gør det via linket på denne side får nogle % – ikke mange, men måske til en ekstra is eller en båddims) – jeg tænker at ingen kan få helt ondt i røven over det. Og hvis man gør, kan man jo bare lade være.

Links kommer her. I skal bare klikke og så handle som I ellers ville gøre.

Arket

Arnold Busck

Babysam

Babyfryd

Bog og Ide

Coolstuff

Earlybird

H og M

Lirumlarum leg

Momondo (her er det vist afhængigt af hvilket flyselskab man klikker sig videre til…men i gennemsnit 5,50 kr pr klik – så hvis I skal bestille flybilletter eller tjekke priser, så gør det dog via dette link).

Saxo

Sportmaster

Travelbird

 

Så kan I være sikre på, at hvis der bliver skrevet noget på bloggen, så er det altså fordi det er helt ægte og godt. Og så behøver I ikke sende mig sure beskeder om at jeg laver falsk reklame eller noget andet surt. For det gør jeg altså ikke.

Og så en anden måde at støtte på…

Vi har været meget i tvivl. Vi har snakket og diskuteret og vendt og drejet.
Sagen er den, at vi har fået en del mails med forespørgsel om hvorfor vi ikke – ligesom andre sejlere på langfart – giver mulighed for at støtte os med en is, en øl eller andet via mobilepay.
Vi har ikke gjort det, fordi vi i første omgang syntes det var en mærkelig tanke, at fremmede mennesker skulle give os penge til en is eller en kokosnød…?! For det her er jo vores eventyr og vores beslutning. At vi har kastet alt op i luften og lavet denne uvending, har jo egentlig ikke noget med andre at gøre. Det er vores ansvar og vi må klare det. Og altså måske syntes vi også, at det mindede lidt om at tigge.

Det var også (nogen lunde) hvad jeg svarede de søde og venlige mennesker på mail. Det kom der en god dialog ud af. For en trofast (fremmed) læser skrev, at han jo valgte at følge med på bloggen. Og derved følte han, at han blev en del af eventyret. Og godt gad at støtte os.
En anden skrev, at hvis han skulle læse om vores eventyr på anden måde – enten i en bog eller et magasin – skulle han jo også betale. Og det er jo rigtigt.
Og selvom det ikke føles som et arbejde det her. Og selvom jeg ikke kan lade være at skrive på denne blog. Og selvom jeg elsker at få vendt mine tanker på skrift. Så føles det jo ikke som et arbejde eller noget, jeg behøver at have betaling for.
Jeg ved, at dette skyder sig direkte ind i en debat om blogging, som fylder meget hos mange. For er det her et arbejde?
Ikke for mig. Men for mange er det. Og mange har valgt at leve af det. Og kan leve af det.
Og med alt det her i tankerne. Har vi valgt at åbne op for, at man godt må give tilskud til en is til ungerne eller en øl til skipper. Det kan gøres via mobilepay 26278411

Tak❤

img_0646