Opdatering på en anden slags fødselsdag

Tidlig morgen på Grenada

Vågnede til vækkeur. Klokken 7.35. Jeg kan ikke huske hvornår det sidst er sket. Altså at mit vækkeur har ringet.
Blev hentet af Tove og Brage fra Sannsipapp og så sejlede vi ind til land i vores stiveste træningstøj OG med sko og strømper. Det har jeg ikke haft på siden Tenerife.
Løb rundt i St. George og så byen vågne. Fik mange glade kommentarer med på vejen fra søde mennesker, som var på vej til at tage hul på dagen. Fik forvildet os langt væk fra den lille hovedgade og op og ned af høje bakker. Løb forbi den ene kirke efter den anden – med åben dør, smukke mennesker i festligt tøj og søndagssang. Desværre var vi ikke passende klædt på til at gå ind – og vi så ganske sikkert også både svedige og lidt klamme ud. Fandt et kæmpe træ med brødfrugt og mange palmer med bananer. Fantastisk tur og ret skøn måde at opleve en ny ø. Inden varmen for alvor har overtaget. Og inden det vrimler med mennesker.

img_0977
Efter 1 time blev vi hentet af søde norske Brage og jeg blev sejlet hjem til min lille familie. Som havde lovet at lave skole, mens jeg var væk. Og det gjorde de. Men ikke uden skænderier og utålmodighed. – Og ja, vi ved godt at det er søndag…men skolen blev sprunget over torsdag og fredag, så nu tager vi søndagen i brug. Ungerne har brokket sig!

img_0974
Nu er det hele klaret. Jeg har en skøn udsigt. Og den bedste følelse i kroppen.
Det bliver en god dag.

img_0983

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på en anden slags fødselsdag