Bådbaby - nu med pas

Vi er stadig dårlige til farvel…

img_1166

Vi er – stadig – ikke gode til at sige farvel. Ok, vi er faktisk lige så helt utroligt dårlige, som da vi forlod Danmark for snart 2 år siden. Noget ændrer sig nok aldrig. Vi fik det testet i dag, da vi skulle sende farfar og farmor hjem til kolde Danmark efter 14 dage her hos os. Det har været skønt at have dem her. Og lige hvad vi trængte til – de ankom med overskud og kufferterne fulde af gaver og omsorg. Forkælede de her 3 (4 ) unger, som igen var i underskud af den særlige kærlighed der er mellem børnebørn og bedsteforældre. Det er de ikke mere – altså i underskud. Tværtimod. Nu er de helt fyldt op. Og det kan sagtens mærkes. Der er ro på dem.

Og derfor også ro på mor, far og baby.

8480b0b7-0645-4baf-b6e0-b481ba54d0c7

Det har været 14 dage med god mad (yes, ungerne har langt om længe fået forloren her med brun sovs og de var lykkelige og meget mætte bagefter), oplevelser (de fik endelig surfet i gode bølger), hygge og drøn på. Og så en hel masse trættende besøg på kontorer, en masse skriverier, telefonopringninger og papirarbejde. Men det er ikke værd at beskæftige sig med mere…det er jo løst. Og vi har næsten glemt hvor vildt det var og hvor meget tid vi brugte på det. Altså næsten.

img_1122

img_1111

Vi har fået nyt dannebrog til Johanna. Det pynter. Og på en måde ser det helt forkert ud på vores slidte Johanna. Men vi skal nok nå at slide det, inden vi sejler ind i havnen hjemme i Svanemøllen.

34187d9e-e7e8-4fbd-8156-b6fd4de6f552

Lillebror er 3 uger i dag. Han har oplevet mere end de fleste babyer oplever på mange måneder. Og han har brug for ro nu. Vi tager nok lige en uge på båden, så den lille bådbaby kan mærke sit hjem igen og få ro til at sove uden at skulle flyve, køre bil eller sejle for meget i dinghy.

Hvis han altså får tid, for alle de kys hans søskende vil give ham… Han er en baby der aldrig er alene. Heldige asen.

img_1150

6 kommentarer

 • Birgit

  Tak for denne gang ❣️
  Vi er netop landet herhjemme efter 20 timers flyvning, 2xtransit og venten! Klokken er 14 mandag eftermiddag og sengen er allerede kravlet op på ryggen af farfar.
  Ja, de gamle må ha’ en lur nu ovenpå intense to uger, hvor vi har nydt det hele og ikke ville være et øjeblik foruden. Ungerne er så dejlige – søde, frie og umiddelbare – med en masse på hjertet 😂 og Sylvester er den lækreste lille fyr som er meget heldig med at være landet i netop den kærlige familie 😍
  Go’nat 🙃🙃😴😴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en spændende rejse, I er på! Tør kun drømme om at gøre noget lignende en dag. Jeg er dog også elendig til det at sige farvel, og selvom jeg nu bor i 3. land uden for Danmark, kan jeg ikke lade være med at stortude hver gang, jeg skal sige farvel til dem derhjemme, efter de har været på besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Godt at høre at det ikke kun er os, der er så dårlige til farvel… Det er på en måde også virkelig dejligt at have så gode mennesker i sit liv, at man kommer til at savne dem, ik?!
   Kh Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Bindslev

  Tillykke Sylvester med de 3 uger
  Vi gæder os til at se jer.
  Knus fra
  Morfar og mormor😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak! Vi glæder os også vildt til at I skal møde hinanden…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bådbaby - nu med pas