Landet der plager igen...

Wow, vi gjorde det.

img_1502

Vi sad og klippede en video til Safeaway sammen. En video om hvor vi nu var og hvad vi kunne anbefale andre, der havde samme overvejelser… Og pludselig. Sådan virkelig pludselig, blev jeg grebet af en følelse af “wow, vi gjorde det”. Som skrevet om tidligere, tænker ham der skipper Christian og jeg sjældent særlig længe over store ændringer (læs selv her) – men det her var alligevel vildt. Vi er her. Lige her i alt det vi drømte om. De to små bader og teenageren spiller guitar i cockpittet. Og Christian og jeg kigger på hinanden. Og fatter igen, at vi gjorde det. Vi turde. Og vi er lige midt i vores drøm…(som har det med at blive hverdag efter 8-9 måneder (heldigvis) men som også har godt af at blive genopfrisket og dyrket og nydt).
På trods af de sidste mange frustrationer over skænderier, diskussioner, oprydninger og den slags hverdagsting…så er det meste af tiden jo ret fantastisk. Vi udlever vores drøm, vi lærer hver dag og udvikler os. Og vi er sammen!
I kan se den video der startede tankerne her:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Landet der plager igen...