Jordemoder, alenetid og strand

#6 Samtalen rundt om morgenbordet

Det er meget længe siden jeg har skrevet et indlæg om de der skøre, skønne og mærkelige samtaler vi har rundt om morgenbordet. Og det er altså ikke fordi vi ikke snakker sammen. Tværtimod. Der er altid mindst én, der snakker…men oftest flere. Og derfor kan det være svært at følge med i hvem der sagde hvad og hvorfor og hvornår. Men efter vi er flyttet i marina er der ofte et eller flere børn der opholder sig væk fra båden. Og det giver bare mere plads. Også til tanker og refleksioner hos de der unger. Det betyder at Liva en morgen endelig havde fundet forklaringen på et mysterium, som hun åbenbart har brugt mange tanker og meget energi på:
Liva har siden vi flyttede i marina undret sig over hvorfor så mange mænd her i marinaen bruger dametoilettet. Og det er da også ret mærkeligt. Men i morges havde hun så fundet ud af hvorfor og delte det med os andre:
Det er jo klart, for udenfor mandetoilettet står der “homoer”, så de må jo ikke gå derind hvis de ikke er homoseksuelle“.

Og på den måde fik vi igen i dag opklaret et af livets små mysterier.
Jeg har forklaret hende det der med det franske “hommes”, men jeg kan ikke forklare hende hvorfor de der mænd stadig bruger vores toilet…

img_3467

img_5811

6 kommentarer

 • Helle Knudsen

  Ja dé dér samtaler – dé er vigtige…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Jamen, det er da bare logik Liva! Jeg har dog et gæt på, hvorfor mændene bruger kvindernes toilet – det er måske renere? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   God logik! Og du har nok ret…de vil have vores rene toiletter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Bindslev

  Skønt grin

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordemoder, alenetid og strand