3 uger til termin...

Verdens bedste hold

Der er lidt stille her på bloggen – og lidt stille her på Johanna. Lige som det skal være. Christian arbejder og nyder at høre til et sted, som ikke er på de her 42 fod, som har udgjort vores fælles rum de sidste 1,5 år. Han er væk mange timer hver dag. Forlader Johanna klokken 07.30 og er hjemme klokken 17.30. Og det er ret godt for os at blive mindet om, at det ikke er sådan vi vil leve hjemme i Danmark. Men lige nu er det ok at leve sådan her et par uger. Og virkelig mærkeligt. Jeg er vant til at have ham tæt på hele tiden – max 10 meter fra mig og hele tiden tilgængelig. Og jeg savner ham, når han er væk fra os 10 timer. Til gengæld kommer han hjem med overskud og lidt lugtende af den fyraftenssmøg, som er en del af afrundingen på en god arbejdsdag.

Mens han er væk, går dagene her på Johanna med skole. Engang imellem lidt tungt, men for det meste helt ok. Med badeture fra båden. Havskildpadder rundt om båden. Og sol i cockpittet. Og når vi får nok af det, så står den på tur i land. I dinghy uden årer…så det tager sin tid.

Det er sgu nok lidt kedeligt. Men efter 1,5 år med eventyr, udfordringer, oplevelser og den sidste tids hårde sejladser, så er det her ret meget hvad vi trænger til. Og jeg tror faktisk at vi – også – kommer til at mindes denne tid som helt særlig.

Jeg er helt sikker på at det her hold, som jeg hænger ud med hver dag – altså de tre Johanna-unger – er det helt rigtige hold at hænge ud med. De er så omsorgsfulde og forstående og glæder sig til alt det der venter os.
De er stadig ved at rive hovedet af hinanden engang imellem. De roder stadig helt vildt og er super dårlige til at rydde op efter sig. De bander som havnearbejdere og de er møgbeskidte.
Men der er ikke andre jeg gad at hænge ud med så tæt – og hver dag. Og selvom de dagligt joker med hvor meget jeg vejer og hvor skævt vores dinghy ligger, når jeg sidder i den ene side, så er de altid klar med en arm eller en hånd, når jeg skal hjælpes (trækkes!!) fra dinghy og op på broen/båden…og helt uden at jeg behøver at bede dem om hjælp bærer de alt det tunge hjem fra supermarkedet og ror båden i blæsevejr.
Verdens bedste hold – ovenikøbet selvom vi mangler en vigtig spiller lige nu.

img_0635

Hende den lange og glade

Hende den lange og glade

Skipper kom hjem før tid og trak os ud til Johanna...

Skipper kom hjem før tid og trak os ud til Johanna…

2 kommentarer

 • Jette Karin Olsson

  Dejligt at der er ro på 🙂 Du skriver, at I bliver mindet om, at “sådan vil I ikke leve”, når Christian er på arbejde i 10 timer. Hvad gør I jer af tanker om, hvordan I vil indrette jer, når I vender tilbage til Danmark?Skønt at høre, hvordan I er et hold, hvor børnene er vigtige medspillere! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Vi gør os mange tanker. Og samtidig ved vi jo godt, at vi ikke kan planlægge en skid! Vi er dog helt sikre på at vejen frem for os IKKE er at sætte os for dyrt og knokle for at få alt til at løbe rundt. Hvis dette eventyr har lært os noget, så er det hvor værdifuld tiden er. Og hvor langt man kan komme sammen. Håber vi kan holde fast i det, når hverdagen hjemme i DK indhenter os! Jeg giver dig en opdatering, når jeg ved mere.❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 uger til termin...