Status på bådbabyen

Åhr, ja hvor er vi tæt på…

Tilbage i England, tættere på hjem. Da vi var sejlet til England fra Danmark for snart to år siden, synes vi at vi var nået virkelig langt væk hjemmefra. Som i virkelig langt væk. Vi kiggede på hinanden og gav ‘high five‘ og var på toppen over hvor seje vi var.
Nu er vi nået til England og nu synes vi, at vi er tæt på at være hjemme. Virkelig tæt på. Vi giver ikke ‘high five‘ mere, men vi er stadig på toppen over hvor langt vi har sejlet.
Vi havde modvind hele vejen fra Danmark til England da vi tog på eventyr. Og nu ser det ud til at vi også får modvind hele vejen fra England og hjem. Enkelte ting ændrer sig ikke.

Heller ikke hvor smukt her er i England. Dagen i dag er gået med lang tur i byen. Fine gader, små pladser og alt det mad man kan tænke sig. Også fish and chips…som vi selvfølgelig kastede os over. Selvom vi er færdige med at opleve og næsten ikke kan rumme mere, så kan vi godt klare en hænge-ud-dag i en smuk by i solskin. Og bådbabyen nyder tiden på maven af sin mor og opdager næsten ikke hvor kaotisk den virkelige verden kan være.

Vi ligger i marina midt i byen. Her er liv om dagen og ro om natten. Meget fint.
Her er bad og toilet lige ved siden af os. Og i den her familie er det stadig en helt utrolig luksus at have adgang til varme bade. Så det dyrker vi og nyder. Og stor var glæden for Liva i går, da hun opdagede at der i det ene bad var en skammel man kunne sidde på under badet (handicap-badet). Så der sad hun og nød et laaaangt varmt bad. Og endnu større var glæden da vi kom ud af badet og opdagede, at der var opstillet hårtørrere. Så bliver det ikke mere luksus-agtigt. Og det viste sig at være ret heldigt, at der var hårtørrere…for vi havde glemt vores håndklæder og måtte finde en alternativ måde at tørre os på.

I morgen går turen videre. To nætter her i Guernsey marina var hvad det kunne blive til den gang. Vi har en tur på ca 40 sømil foran os til Cherbourg. Der satser vi på at blive en nat. Det ser ud til at vinden vender om ca en uge og der vil vi godt være omkring Calais. Der er under to uger til vi sejler ind i Svanemøllen og ind i armene på alle dem vi ikke har set i to år. Det er store sager!

2 kommentarer

 • Sarah

  Tænk sig der allerede er gået næsten 2 år! Det HT været en fornøjelse at få lov at følge jer. Det har skubbet til drømmene her og ikke mindst åbnet øjnene for at den eneste rigtige måde at tage springet på, er ens eget – og at det kan gøres. God (med!) vind de næste 2 uger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, tiden er fløjet! Håber I er kommet videre med jeres planer? Og ja, vores tur er et fint billede på at man må gøre det på sin egen måde – uanset hvad andre mener eller tror er det rigtige:) Og tak! Vi kører den igen med modvind…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på bådbabyen