Næste stop Rotterdam

Afgang fra Rotterdam

Vi har sejlet siden kl 10 i dag (onsdag den 24.8.). Afgang fra Rotterdam så det passede med tidevandet og de 2 broer vi skulle igennem, for at komme ud i Nordsøen. Alt klappede. Vi er fløjet afsted for sejl det meste af dagen med 6-7 knob i gennemsnit. Solen var fremme, vandet så fløjlsblødt ud og ungerne tiggede om en badetur. Da vi endelig havde besluttet, at nu skulle det være, begyndte der at dukke dræberlignende gopler op…
Skipper kastede sig selvfølgelig i bølgerne som den første. Jeg fulgte efter (dyppede godt nok kun numsen, mens jeg klyngede mig til stigen af skræk for gopler og de 17 meter under mig…). Bertram tog den hurtigt i efter mig og fik stigen i hovedet. Nu render han rundt med en sød rød bule mellem øjnene…og en masse virkelig søde fregner på næse og kinder.
Nu har vi lige startet motoren. Vinden er død. Vi skal til Calais og mangler ca 60 sømil.
Vi har den smukkeste udsigt!

image

Vi tager en nat på havet med ungerne puttet i salonen. De næste par dage skulle blive helt skønne med varme og vind fra den rigtige retning.

Vi har malet gæsteflag i dag. Det franske flag hænger nu til tørre på søgelænderet og bliver klar til vi rammer Frankrig. Det er virkelig hyggeligt at forberede turen til et nyt land ved at male landets flag. Bertram og Liva hyggede sig med det.
image image

image

I dag passer rigtig godt til de drømme og forestillinger, som jeg tror hele familien har haft om hvordan det er at være på jordomsejling. Tiden har stået stille, samtidig med at den er fløjet afsted. Vi har alle været til stede lige her. Har læst bøger, spillet spil, tegnet, spist mad, drukket en masse vand, badet lidt, forsøgt at fange dræbergopler i net, lavet skole og bare været lige her sammen og hver for sig.

image

image
Klokken er nu 18.35 og vi har ikke engang tænkt på aftensmad endnu. Vi har vænnet os til at mærke efter, fremfor at være styret af tiden. Hvis vi var hjemme, skulle vi helst være færdige med at spise, for at kunne rykke videre til lektier m.m. inden der skulle børstes tænder, tages bad osv. Nu leger børnene i salonen. Christian hygger sig med sine sejl og jeg kan sidde her i solen og få tømt mit hoved for indtryk og tanker. Det er faktisk dejligt.
Nu er drengene gået i gang med at lave aftensmad og Liva går stadig rundt med badetøj og skriger lidt når der er en flue eller andet flyvende, der sætter sig på hende.
Nu skal Christian og jeg have Gin&Tonic…det har vi nemlig ikke fået nok af i regnvejr og blæsevejr. Og barskabet er stadig helt fyldt op!

Sådan en dag som i dag, er helt rigtig til at minde mig om, hvorfor vi traf den her beslutning. Det har de sidste 17 dage ikke alle sammen været. Tvivlen har været der – blandet med savnet.
Men de dage må der gerne komme flere af…og vi får også snart besøg, jo.
Og vi er sammen.

7 kommentarer

 • Lis Fjelstrup

  Hej Cille. Det er første gang, jeg følger blokken med jer. Dejligt at læse om jeres oplevelser af lidt blandet karakter. Men sådan er opstarten og livet lidt blandet ind imellem. I skal nok få en fantastisk oplevelse. Knus fra Lis, Tussenelda.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Lis, hvor dejligt at høre fra dig! Det har – som du skriver – været lidt blandet indtil videre. Men vi er sikre på, at det bliver skønt fra nu af. Ungerne og jeg er i Spanien. Vi keder os lidt, men det er helt ok. Christian er her snart og så går turen videre. Hils alle i Tussenelda! Knus fra Cille og Liva

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hans

  Det ser rigtig dejligt ud. Jeg har fundet jer
  på Marinrtrack og har fint Ais signal fra jer midt i Dover havn. Kh farfar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh Cille, hvor er det fantastisk at følge med. Hils alle med et stort kram fra mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Dejlig melding❤️ Flot fransk flag👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, flaget er mega flot. Men blev desværre aldrig brugt. Vi måtte skynde os at lave et engelsk under sejladsen. Men vi skal jo også hjem igen – så kommer det i brug! Vi hygger med det, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Hvor er det skønt! 👏🏽❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste stop Rotterdam