Scanning på Curacao

Afgang til Colombia

Turen går videre. Vi har ca 350 sømil foran os. Vi sejler i dag fra Curacao til Aruba – dog uden at gå i land, men bare tæt nok forbi til at Irie Rose kan sejle ud fra deres ankerbugt og mødes med os. Og derefter sejler vi sammen til Colombia. Endemålet i Colombia er Cartagena, men vi har planer om at stoppe i et par bugte på vejen. På den måde får vi oplevet forskellige dele af Colombia – og heldigvis også Cartagena, som vi glæder os helt vildt til.
Vejret de næste par dage ser fint ud og vi håber, at vi slipper for de store overraskelser.

Vi kan se frem til vind fra Ø/SØ ca 20-25 knob i starten og derefter aftagende til 15-20 knob. Efter en stille periode, skulle bølgerne gerne holde sig under 2 meter på det berygtede stykke rundt om Colombias nordøstlige hjørne. Der ligger igen 2 lavtryk, som kan udvikle sig til tropiske storme eller orkaner og truer i Atlanterhavet. Hvis de realiseres rammer de Martinique, Dominica og Guadeloupe på tirsdag. På det tidspunkt er vi fremme og i sikkerhed, hvis der sker ændringer i retningen. Formentlig bliver konsekvensen for os, at vinden forsvinder. Konsekvensen for de ramte øer kan vi ikke overskue at tænke på lige nu. Vi sender igen tanker til de mennesker vi har mødt på vores vej.
Vi er uden net og kontakt i ca 3 dage fra nu. Næste gang der er kontakt, er vi i Colombia. Og det er vildt at forestille sig.

img_5220

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scanning på Curacao