Rastløshed og farvel

Afslutning på besværligheder.

img_2590

I dag er på mange måder en afslutning på noget besværligt.

  • I nat fangede vi rotten.
  • Alle har fået 2.lusebehandling i dag.
  • Mormor, morfar og Johanna landede hjemme i Danmark i dag efter at have kørt fra orkanen Irma siden torsdag. – Det fik dem til Orlando og videre til New York og derfra med fly hjem til Danmark.

Rotten gik i fælden i nat. Vi vækkede ungerne og festede lidt der i mørket. Og så druknede vi den. Og jeg har siden haft dårlig samvittighed. Over at drukne den og over at vække mine unger for at de kunne deltage. Men den var jo virkelig irriterende…(minder jeg mig selv om). Og den ødelagde jo en masse. Og faktisk havde den været alle steder på båden. Vi har fundet lorte overalt og fiskegrej, plastikkasser og andet godt er blevet gnavet i og smagt på. Køleskabet kører igen – og faktisk bedre end nogen sinde før.

Rotte i bur klokken nat. Svært at se...men den er der. Yndlingsmaden banan blev dens død...

Rotte i bur klokken nat. Svært at se…men den er der. Yndlingsmaden banan blev dens død…

Lusene er et kapitel for sig. Men forhåbentlig er de væk nu. Jeg hader lus. Og havde håbet at vi slap for dem indtil vi kom hjem til Danmark igen… Der er bare virkelig mange ting, der er meget mere besværlige når man er på en båd uden bad og vaskemaskine.

I dag tager vi til Willemstad og laver vores ud-tjekning. Det kommer nok til at blive lige så festligt som da vi tjekkede ind. Og så skal der tjekkes vind og vejr og forhåbentlig kan vi i morgen trække vores overbegroede anker op og sætte kursen mod Aruba. Derfra går turen forhåbentlig i weekenden videre mod Cartagena, Colombia. Vi har kontakt med en agent i marinaer, som venter os og som skal stå for alt papirarbejdet. Det er en lidt dyr affære, men sådan er spillets regler, hvis man vil til Colombia. Til gengæld slipper vi for varme køer på diverse officielle kontorer…

1 kommentar

  • Bettina Federspiel

    Flot klaret! Det hele. God vind i sejlene og jeg glæder mig til at høre om jeres oplevelser i Columbia og videre i det latin amerikanske.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rastløshed og farvel