Barbados - med Bertrams øjne

Alt er sjovere med ham

img_0520

Det er snart 2 uger siden jeg sidst så min mand. Og det kan mærkes nu. Han mangler her hos os. I dag var vi Oistens fish fry og jeg ved bare, at Christian vil elske det sted. Små madboder, kolde øl og høj musik. Og god stemning. Og han manglede i dag.
Det hele er lidt sjovere, når han er med. Maden smager bedre, når han er med. Musikken er ikke larmende – men festlig, når han er med. Klokken bliver ikke for mange, når han er med – den er hele tiden lige tilpas og vi kan altid klare et par timer mere. Og så mangler jeg hans arme. Og hans kram. Jeg får for lidt kram og kys, når han ikke er her. Jeg får for lidt nærvær og overskud og “det klarer vi sammen”. Og jeg føler mig som et bedre menneske, når jeg er sammen med ham. Han er altid klar på eventyr. Og eventyr med ham er både sjovt og trygt. Han mangler lige her.
Og det kan altså godt mærkes – nu efter næsten 2 uger. Og det er bestemt ikke ungernes skyld. De er så søde og medgørlige og hjælpsomme og kærlige. Heldigvis.
Jeg tæller ikke timer og minutter mere. Det er simpelthen for deprimerende (og en lille smule uoverskueligt! Sidste gang måtte jeg bruge lommeregner – og så bliver det sgu for besværligt…).

4 kommentarer

 • Jeg synes, I er så seje! Det er så inspirerende at følge med 🙂
  Vi startede i sejlklub i år, for vores store drøm er også at sejle jorden rundt engang. Så nu har vi taget skridtet for at se, om sejlerlivet virkelig er os!
  Det er så skønt, at du deler alle dine tanker og erfaringer, og jeg glæder mig til at læse mere 🙂
  God tur!
  Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Kære Natasja, tak!! Dejlig kommentar og fedt at du kan bruge mine tanker og erfaringer. Jeg sidder lige nu og skriver på et indlæg om finansiering og budget (det er blevet efterlyst af andre der drømmer om at gøre noget lignende). Måske kan du også bruge det til noget… Held og lykke med jeres planlægning! Håber det viser sig at være noget for jer! Skriv endelig hvis du har spørgsmål. Kh Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder så godt med en budget-indlæg – det kan vi helt sikkert bruge 🙂
   Vi er allerede ret glade for at sejle, så mon ikke det bliver til noget, det er jeg sikker på! Vi er ret eventyrlystne i vores lille familie haha – vi skal rejse rundt i Mellemamerika i tre måneder fra 1. januar, så der venter i hvert fald et eventyr lige om hjørnet 🙂
   Nyd Barbados!
   Natasja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bent Rohbach

  Hej Cille.
  Tak for positiv respons.
  Her er lidt at øve sig på :-
  Brug det sidste værktøj : http://www.gps-coordinates.net/
  55grader40minutter55sekunder nordlig bredde ( N )
  12grader34minutter37sekunder østlig længde ( E )
  Det er noget du/ I kender ( kikser det ( men det gør det næppe ), er det positionen for Rundetårn i København ).
  God fornøjelse og ikke mere navigations ”halløj” lige nu.
  Du hører sikkert snart fra Vikingen !
  Med venlig sejlerhilsen / Bent Rohbach

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbados - med Bertrams øjne