#6 Samtalen rundt om morgenbordet

Baby – Caribbean style

Nej, lillebror er ikke kommet endnu. Og selvfølgelig er han ikke det. Jeg fik en besked fra gode venner på en hollandsk båd, som vi fulgtes med et halvt års tid i starten af vores tur…han skrev:

10 days delay, that sounds Carribean style

– og det har han jo helt ret i. Selvfølgelig skulle denne baby ikke komme før tid, til tiden eller bare et par dage efter termin. For vi er jo i Karibien. Og lever et liv, hvor vi strengt taget ikke behøver at gøre noget i dag – vi kan jo faktisk godt vente til i morgen. Og det kan ham lillebror jo også.

Var til jordemoder i dag. Alt er godt. Han vokser og trives. Jeg har fået en ny tid på søndag. Det virker ikke som om de egentlig har en plan for hvad der sker, når man passerer sin terminsdag med alt for mange dage (uger). Til gengæld skulle jeg heller ikke betale i dag.

Og nu er der alene-tid til mig igen. Kaffe i solen helt alene. Denne gang uden snyd…de ved godt at jeg sidder her og har lovet først at komme og hente mig, når jeg ringer.

Det er vildt for dem (ungerne) at være så tæt på alt der her graviditet og venten på fødsel. Og ret hårdt at prøve at bære deres skuffelse hver morgen, når der (igen) er gået en nat uden veer. For på en eller anden måde har vi alle planlagt at veerne skal starte om natten, så ungerne kan nå hele deres program med film, burgers, slik, pizza osv, mens vi er på hospitalet.

Vi hænger i. Nyder solen og tiden sammen. Og jeg prøver at fortrænge, at jo længere tid der går før lillebror kommer ud, jo mindre er han også når det der store Atlanterhav skal krydses… 2 måneder gammel og på åbent hav i op mod 20 dage…kan man det?? Erfaringer efterlyses…

img_0797

4 kommentarer

 • Karin Borg

  Ingen erfaring med Atlanterhavet og nyfødt. Men erfaring med en Trine som kom 22.juli i stedet for 1. juli. Det var jo i Vestjylland og alt var helt normalt. Tålmodighed……….Den som venter påniget godt, venter ikke forgæves. Kh Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hende Trine altså…❤️ Tålmodigheden udfordres, men vi klarer den. Ungernes er dog sværere at gøre så meget ved – i dag står den på store is!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jensen

  Måske kan I finde nogle andre som sejler med spædbørn inden i Facebook gruppen Kids4sail.
  Det er spændende at følge jer. Held og lykke med hele jeres familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Karina, der er en masse der sejler med spædbørn, men ingen der krydser de store have. Ellers god idé at høre i gruppen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#6 Samtalen rundt om morgenbordet