Ord om her og nu

Balance mellem arbejdsliv og familieliv

Det har været en vild uge – altså på sådan en hverdagsagtig måde. Jeg har sgu været på arbejde. Sådan rigtigt arbejde, hvor jeg skulle dukke op på et bestemt tidspunkt og hvor der var en plan, som andre havde lavet. Jeg har været censor. Er taget hjemmefra om morgenen med nogen lunde ordentligt hår og tøj (næsten) uden pletter. Kysset min familie farvel og vinket til bådbabyen, som jo har været min trofaste makker siden han blev født. Og så har jeg dyrket en anden slags liv fra 8-15, hvor jeg så heldigvis er hoppet pladask tilbage i armene på møgunger, kaos, hav og brændeovn. Lidt mere træt i hovedet end normalt, men også med en god energi i kroppen, for jeg kan sgu godt lide at dyrke alt det der sociale lidt. Også uden baby. Og det er jo det, jeg drømmer om. Altså at mit arbejdsliv kan have så meget variation, at det giver energi (og lidt kroner på kontoen). Men nu trænger jeg til lang weekend. Og det har jeg heldigvis.

Babyen sover nu. Vi har gået tur ved vandet. Kigget lidt på fugle. Sylvester har kigget meget på mig,- som om han skulle forsikre sig om, at det virkelig var hans makker, der var tilbage og gik morgentur igen. Og så faldt han i søvn. Og jeg en lidt længere tur og landede lidt mere. I mit liv og i følelsen af, at det er okay at ville begge dele. Altså både have det der familieliv med tid og ro og mange kys og kram OG et arbejdsliv, der kan give lidt energi, fordi jeg jo så kommer hjem i vores lille skøre hjem med endnu mere energi.

Min morgenmakker med smørkrøllerne❤

Min udsigt de seneste dage. Man tror nok at jeg har været i fængsel, men nej…jeg har været ude og samle lidt energi❤

1 kommentar

  • Jette Karin Olsson

    Dejligt at du har mulighed for at kombinere tingene Cille 🙂 Det kan jo kun lade sig gøre med sådan et skønt familienetværk, som du heldigvis har. Godt at høre, at du nyder både arbejde og hjemmeliv 🙂 Kh Jette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ord om her og nu