Erfaringer søges - hajfinne?

Barbados #3

I dag har vi været i Bridgetown. Med den lokale bus i stegende hede. Vi kunne kun holde til 3 timer i byen. Så fandt vi en bus den anden vej – altså hjem til Laynes road igen. At tage bussen her er en oplevelse i sig selv. De er som oftest helt proppet med mennesker. Der spilles høj musik. Kroppene i bussen er i bevægelse – enten i takt til musikken eller bussens rytme. Chaufføren har travlt – ihvertfald med at overhale i høj fart. Men aldrig for travlt til at stoppe og snakke med buschauffører, der kører den anden vej. Det koster 2 Barbados dollars at tage bussen – uanset hvorhen eller hvor langt man skal. Pengene skal betales i lige penge – man kan altså ikke få byttepenge.

img_0746

 

Vi fylder meget i sådan en bus – 6 hvide mennesker, som suger til sig af alt det der sker. Vi bliver heldigvis mødt af smil.

Mere om Bridgetown en anden dag. Og Bertram har taget en masse billeder i byen i dag, som jeg har fået lov at lægge her på bloggen. Vi kan bare ikke finde det rigtige stik. Så det kommer en anden dag.

Efter Bridgetown slappede vi i villaen. Vi elsker a/c!! Og godt wifi!

Nu er vi lige kommet hjem fra stranden. Drengene snorklede – men vandet var for uroligt og de måtte gå skuffede hjem. I går dykkede de og fik filmet en blæksprutte, som krøb rundt om deres ben. De havde derfor høje forventninger til deres tur i dag. Nu har jeg lovet tur til stranden kl 08.00 i morgen. Der er der lavvande og de håber derfor at kunne se en masse seje havdyr.

Min mor og mig sad under en palme og nød at temperaturen trods alt var faldet lidt. Og at der var lidt vind, der gjorde det tåleligt, at sidde der på stranden. Liva legede med sand. Hun byggede og byggede. Og da jeg fik set ordentligt efter, så jeg at hun lavede en lille (meget lille!) snemand – altså i sand. Så det var vel på en måde en sandmand. Men dog alligevel noget der mindede om jul:

img_0516 img_0519

I morges så jeg på facebook, at én af Christians gaster havde skrevet, at nu kom de endelig fra Tenerife efter at have fjernet plastik fra skruen…hmm. Det betyder jo, at de nu er 2 dage forsinkede… Og jeg ved godt at det ikke lyder af meget, men det er jo det der med, at de 2 dage betyder 2 dages ekstra ventetid i den anden ende. Og vi savner ham allerede så meget!
Nu er der gået 184 timer og 31 minutter (og jeg tæller åbenbart lidt…).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Erfaringer søges - hajfinne?