#2 Skippers logbog

Barbados – lige om lidt

Jeg ved godt, at jeg har været ret bevidst om, at der ikke var længe til Barbados…men alligevel har jeg nok ikke fattet det helt. I går gik det op for mig, at vi flyver om 1 uge. Altså om 1 uge er vi på vej til Caribien. Ungerne og mig og en hulens masse bagage. Jeg tror ægte at det gik op for mig, da farfar og farmor kom med “her og nu-gaver”, “før-julegaver” og så de “ægte julegaver”. De “ægte julegaver” har jeg gemt et hemmeligt sted på båden og vi har aftalt, at jeg først tager dem frem juleaften på Barbados. Men da vi sad der med alle de gaver, der var pakket ind i ægte julepapir, gik det op for mig, at jeg jo slet ikke har styr på noget som helst julerelateret… Og det er måske ikke så vigtigt. Men det er det alligevel, fordi jeg potentielt kan risikere at stå alene med 3 unger juleaften på Barbados. Og så er det da meget godt, at ugerne op til har været lidt hyggelige og smagt lidt af forventning og overraskelser. Og jeg er med på, at de her 3 unger er virkelig heldige. De skal være på Barbados med mor og far og deres mormor og morfar og hva’ så med jul og gaver. Og de er top-priviligerede, de har os helt tæt på hele tiden, de vågner til fiskeri, vand og ro og det meste af deres dag er bygget op omkring ting, der er virkelig skønne.

image
Men den store forskel er jo faktisk, at det her er deres hverdag. Og i sådan en børnehverdag, må det godt kunne mærkes, at nu er det julemåned. Og de ved godt, at det liv de lever nu – og de næste 2 år – er et ret fantastisk liv. Jeg tror, de føler sig heldige og jeg kan mærke hvordan de lander mere og mere i det her liv for hver dag der går.
Meeeen, der skal alligevel lige fikses et par adventsgaver og pakkes lidt julegas – og så kan det der Barbados bare komme an.
Vi glæder os. Men vi har det virkelig også skønt her på Tenerife. Det føles som ferie igen. Og det er virkelig svært at fatte, at vi stadig har over 1,5 år tilbage af det her skønne eventyr.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#2 Skippers logbog