Godt han kommer i morgen...

Bare vent, skat…

Har fået den gode opringning. “Hej skat, jeg er 70 sømil fra Barbados nu. Jeg kommer i havn ml. Kl 02-06. I behøver ikke at komme for hurtigt. Vi er nok trætte….så bare vent“…..
Øhhh, hvad? Ikke komme for hurtigt??!! Vi kan da ikke vente, bare fordi I skal sove. Jeg overvejede seriøst at tage i havnen og sove. Bare for at kunne kysse ham, lige når han kom ind. Men fornuften vandt. Og nu ligger jeg her. Meget frisk. I min seng. Og venter.
I skal jo huske, at vi er 5 timer bagud. Så klokken er kun 20.30 her. Og jeg ved faktisk ikke hvilken tid Christian kører med lige nu. Men ihvertfald står vi op klokken 7 i morgen og begiver os mod Bridgetown. Og Christian. Og tryghed. Og eventyret der venter.

image

Og med genbrug af billede, fordi jeg er vild med det!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt han kommer i morgen...