Festlig skipper og løsrevet gummibåd

Carriacou, vind og fisk

Godt vi ikke har travlt. Ankom til Carriacou i forgårs og regnede med at sejle videre mod Martinique i morgen, mandag. Men vind og vejr vil noget andet. Kraftig vind OG modvind. Nej tak.
Som det ser ud nu, er vi nødt til at blive hængende her en uge mere. Og det er altså ikke det værste sted at blive tvunget til at hænge ud. Og vi bliver ikke slået ud af ændrede planer, som vi gjorde i starten af turen. Alle er med på at det er en del af konceptet. Og så hjælper det selvfølgelig også at blæse inde med gode venner lige ved siden af.

img_0956

Og det der børnekarneval som vi skulle til i går, det var der ikke rigtig nogen der kendte til. På trods af at det stod i alle programmer, var der ingen der kunne fortælle os noget om det. Så vi hænger ud på båd, i vand og på strand i dag. Og så tror vi på at mandag og tirsdag er de store karnevalsdage.

I dag skal vi også finde et rev og fange fisk. Vi er lidt trætte af kylling og linser og gider godt snart noget frisk fisk.
Martinique står for os alle som det store madparadis. Og nu, hvor der ihvertfald går en uge mere før vi kan gå amok i bøffer, croissanter og flødeis, så er vi nødt til at skaffe fisk.
Alt er 10-15 % dyrere her end på Grenada. De får de fleste af deres varer importeret og har selvfølgelig derfor skruet op for priserne – og vi er lidt ærgerlige over ikke at have købt meget mere med, nu hvor vi skal blive hængende her. Men vi sulter ikke. Vi har jo både linser, pasta og ris (og er såååå trætte af det).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festlig skipper og løsrevet gummibåd