Fisk, fisk, fisk...

De modige kvinder

img_3986

Nogle af de aller modigste mennesker jeg møder i øjeblikket er kvinder fra andre både, der ligesom vi, er på langtur med familien. De er modige, fordi de er midt i eventyret med alle deres tanker og følelser – og alt deres lort i bagagen. Og modige fordi man ikke kan så meget andet, end at forholde sig til den der lort i bagagen, når man er midt i paradis med en masse tid til tanker og udvikling. Mændene er garanteret også modige på deres måde. Men det er altså kvinderne der har ramt mig lige i dag. Måske fordi jeg har siddet med to virkelig skønne og modige af slagsen i mange timer i går. Og snakket. Uden mænd og børn. Med tid til det vigtige og til tårer. Og heldigvis også til grin.
Det er fantastisk, at man kan mødes på et fælles sprog og bruge hinanden og hjælpe hinanden. Og genkende sig selv i den anden.
Vi har vel alle sammen en eller anden form for lort i bagagen. Den fylder bare mere eller mindre hos os. Og rigtig mange er super gode til at lade den blive lige der i en eller anden form for ubevidst hul, som engang imellem bryder ud og ellers passer sig selv.
De her damer, som jeg skriver om her forholder sig til det og til sig selv. For de kan ikke andet her. Og som en mand engang skrev til mig: “Så er de i færd med en rejse ud i verden og en rejse ind i sig selv”.
Så kan det godt være at de laver youtube videoer hvor alt er et glansbillede og alle altid smiler – eller skriver om alle de spændende oplevelser med stort overskud. Men sådan er denne rejse jo også. Balancen mellem at være i færd med at forholde sig til sig selv og den der bagage OG være i gang med at indtage verden, kan godt køre side om side. Og det bliver ikke mindre lykkeligt af at der er udfordringer.
Tværtimod. Det er ikke engang farligt.

4 kommentarer

 • Frede Thomsen

  Hej Sille
  Jeg er altså lidt vild med din ærlighed , du beskriver det som det er ,du er i virkeligheden og beskriver den meget ærligt .
  Befriende, i oplever en masse fantastiske ting , men også afsavn. Familiemæssige udfordringer , som på sigt vil gøre jer stærkere som familie
  Mange sejlerhilsner fra papillion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak for det! Mange tror at fordi man tager på eventyr, så forsvinder hverdagsting som opvask, frustrationer, oprydning osv… men det gør de jo ikke. Men tiden sammen er fantastisk uanset hvad. Det kender I nok også til? Vi nyder hvert et sekund, men gider ikke lade som om alt hele tiden er lyserødt😉 Hav en fantastisk tur videre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elseeventyr

  Jeg elsker din ærlighed 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fisk, fisk, fisk...