Nedtælling

Den der afsked…

Jeg kom til at sidde og gense billeder fra vores afskedsfest hjemme i svanemøllen og selve afskedsdagen for lidt over et år siden. Av, av, av. Kan sgu godt huske hvordan jeg havde det og hvordan ungerne havde det.
Og hvor var de der unger små. Og hvor havde vi allesammen meget tøj på. Og hvor er der meget der har ændret sig på bare et år. Og alligevel er alting helt det samme. Bare meget bedre.
Og heldigvis er der 10 måneder tilbage af vores eventyr. Men jeg får sgu sommerfugle i maven, når jeg forestiller mig hvordan det bliver at sejle ind i Svanemøllen til juli og se alle vores mennesker igen. Og ikke skulle sige farvel mere. Men bare have dem allesammen helt tæt på. Hele banden.
Yes, graviditetshormonerne har fået ram på mig. Og jeg har lige haft min søster i røret…

img_4655 img_4664 img_4690 img_4697

img_4726 img_4728 img_4729

 

img_4711 img_4722

img_4710 img_4714 img_4717 img_4719

2 kommentarer

 • Michael Overgaard

  Hej Cille

  Nu nævner du selv at der “kun” er 10 md tilbage.

  Har du tænkt over hvordan i kommer til at reagere når i kommer hjem? Jeg tænker i forhold til at skulle tilpasse sig en alm. hverdag igen. Man ser jo mange jordomsejlere der simpelthen aldrig kommer hjem igen – eller i hvert fald bliver på vandet i mange flere år end planlagt.

  Det er nogle tanker jeg har gjort mig meget da vi jo selv tænker at tage afsted. Jeg frygter at man bliver så vandt til, og afhængig, af den frihed man har at det vil være svært igen at tilpasse sig skemaer, hverdagen og det der hører sig til.

  Der var bare for at høre om i har gjort jer de tanker 🙂

  Hilsen Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Michael.
   Det kan besvares meget let…ja, vi har gjort os mange tanker om at skulle hjem igen. Om at skulle prøve at passe ind i strukturer, skemaer og hverdag. Og vi tror ikke det bliver nemt.
   Men vi er jo i den situation at vores ældste skal hjem og afslutte 9.klasse og der er derfor ikke nogen mulighed for at forlænge vores tur. Vi håber at vi kan tage noget af det liv vi har lært at leve herude i verden med os hjem! Mange hilsner Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling