Hej Verden! #2

Den lille sorte bog – altså det jeg skrev i den

Tiden efter handlede om dette:

Så har vi sagt det til børnene… Gustav og Bertram blev glade og snakkede med om alt det sjove vi skal opleve. Liva vil ikke med. Hun tegner tegninger af palmer med store kryds over. Hun skriver ”mor og far” og tegner store kryds over. Hun spekulerer over hvor hun så skal bo, når hun ikke skal med os… Det er lidt hårdt og på samme tid virkelig fint, at hun er så god til at være bange for hvad der skal ske.

Men det udfordrer min angst og mine tanker om hvad der dog skal blive af vores børn, når nu vi vælger at gøre noget så mærkeligt, som at bryde med alt herhjemme i 2 år.

Jeg har købt en bog til hver af børnene, hvor de kan skrive/tegne deres tanker og følelser om alt det der skal ske… Gustav kalder mig for en hippie. Men det gør han hver gang, jeg snakker for meget om følelser og tanker. Mon ikke det bliver meget godt – trods alt – med sådan en helt personlig bog til alle de svære eller glade tanker?! Det virker for mig. Jeg har lavet en top 10 over de ting jeg er mest bange for på turen…og selvfølgelig er pirater og stormvejr med på listen, men aller øverst er ensomhed og børnenes reaktioner. Jeg er vildt bange for at blive ensom der midt ude på havet med min lille familie på en lille båd i den store verden. Og jeg er vildt bange for hvad det kommer til at gøre ved mine børn. Altså ud over alt det gode, som de kommer til at få ud af det. Tænk hvis de får svært ved sociale relationer frem over. Tænk hvis de aldrig kommer til at falde til i Danmark efterfølgende. Tænk hvis de ikke får venner. Og alle mulige andre skræmmende tanker.

Jeg fylder min liste og så prøver jeg at placere tankerne og følelserne indtil børnene er puttet og jeg kan kaste mig over Christian og dele det hele med ham. Så siger han heldigvis ”hey skat, der er styr på det”. Og så bliver jeg helt rolig og kommer i tanke om, hvorfor jeg godt tør at sejle jorden rundt med lige præcis min Christian og mine børn.

Annonce

Hængekøje med stativ – Virkelig værdi for pengene. Find dem på haengekojebutik.dk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden! #2