En fed nat væk fra båden

Den velkendte kedsomhed…

Nu er den velkendte følelse af kedsomhed ved at overtage igen. Så ved vi, at det er ved at være tid til at bevæge sig videre… Så ved vi, at der venter os nye eventyr. Og så ved vi, at vi er klar til at bryde op og begive os ud i det ukendte igen.

Bonaire har været vores base i 3 uger og det har været skønt. Vi har dyrket alt livet under overfladen og har lejet bil og dyrket øen på land. Begge dele har været helt skønt.

Bonaire er så lille, at man faktisk kan leje bil i en enkelt dag og se hvad der er at se, svømme de bedste steder og opleve den rå natur. Og når man lejer bil her, er det oftest en pick-up, hvor ungerne GODT må sidde bagi. Det holder! Og så byder øen på både flamingoer, vilde æsler og papegøjer…

img_2641

img_2636

img_2638

img_2644

img_2642

Curacao venter på os. Og med det familiebesøg og den tryghed der er i det. Vi får besøg af mormor, morfar og Johanna. Vi har ikke set dem virkelig længe og alle trænger til at have dem tæt på.

Men først en afsked med alle de mange gode både, som vi har lært at kende her på Bonaire. Men måske er det snarere et gensyn, for det føles som om alle både følger mere eller mindre samme rute og som nomader bevæger sig flydende i samme retning. Det er også ret fedt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fed nat væk fra båden