Her kan man godt slå sig ned...

Det der med at sejle…

Jeg ved godt at jeg skrev, at jeg savnede at sejle (læs selv her). Og det gjorde jeg også da vi havde ligget for anker i 5-6 uger. Jeg trængte til bølger, vind og følelsen af at være på vej – og at være ude på lidt dybere vand, hvor alt ikke var forudsigeligt…
Men jeg må nok konstatere, at jeg lige skal i form igen. Jeg bliver åbenbart stadig lidt søsyg. Jeg hader stadig modvind. Og jeg kan bare bedst lide at vinden er under 20 knob. Jeg bryder mig ikke om vindpust der ligger tættere på 30 knob. Og natsejlads er bare noget andet end små hop på 5-6 timer. Og når båden krænger så meget at det er svært at leve et liv imens…så er det ikke lige sjovt. Specielt ikke med ungerne.
Efter 22 timers sejlads i modvind og uforudsigelige vindpust (som Christian skrev om i logbogen her) virker det der Atlanterhavskryds alligevel ret langt væk. Godt der stadig er 1 år til. Og godt at jeg jo nu ved, at selv jeg kan rykke mig i forhold til at klare mere vind og større bølger. Ikke mere pause på 5-6 uger.

img_3441

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kan man godt slå sig ned...