Martinique, ankerspil, fryser og andre ting

Det der med venner

Bertram har fået en virkelig god ven. Hun hedder Mathilde og er et dejligt barn fra Drum-båden. De to har lige fra start hængt sammen. Og de er sjældent at se ret langt fra hinanden. De sover helst sammen – sådan lidt på skift på Johanna og Drum. De tager helst på udflugter sammen – og oplever verden sammen. De køber ofte morgenmad sammen – bare de to ud i den smukke varme morgen. De sejler tit ture på Drums SUP-board. Afsted ud i verden og på uanmeldt besøg på den andre både. De inviterer ret ofte sig selv til film og popcorn på Polonica – og det virker som om de altid er velkomne. Hvis vi ikke kan finde dem, ligger de som regel i hængekøjen og snakker eller svømmer rundt på stranden.

img_0734

img_0782

img_1414

Hvis de keder sig, så er det fordi de er hver for sig. Og så er der heldigvis ikke så langt fra den ene båd til den anden. Det er så dejligt at se de to sammen. Og at mærke, at Bertram har fået en ven herude i verden. Det giver ham en helt anden frihed og mulighed for at være væk fra os, når han har en at opleve det hele med. Og det er ret tydeligt at det der med venskaber også er vigtigt, når man er 10 år. At det hele er meget sjovere  – også at opleve verden – når man har en god ven ved sin side.
Jeg ved ikke helt hvad vi gør, når Drum sejler mod Danmark om 1 måneds tid. Godt at Odense ikke ligger så langt væk – altså når vi først er hjemme i DK.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Martinique, ankerspil, fryser og andre ting