Skipper har lagt planer

En af de virkelig gode dage

I går var en særlig dag. En helt almindelig hverdag, som forløb præcis sådan, som vi har drømt at vores eventyr skulle være. En af den slags dage, som jeg udelukkende ville have skrevet om, hvis det her var sådan en blog, hvor man kun hørte om drømmedagene, om glansbillederne og de dejlige og nemme følelser.

Og hvis vi lod som om sure teenagere, diskussioner, opvask, beskidt tøj, madlavning og oprydning ikke eksisterede… Men heldigvis er familien jo taget med på denne her tur, så vi slipper ikke for alle de røvirriterende hverdagsting.

Men i går.

Vi stod op og spiste morgenmad i cockpittet. Solen skinnede, men på en måde så det var til at holde ud. Der var vind, så ingen blev irriterede over varmen klokken 08.30 om morgenen. Det var lige tilpas.

Så pakkede vi morgenmaden sammen og skoletingene frem. Og ALLE unger gik i gang med deres planlagte opgaver. Der var tid til at jeg kunne hjælpe dem der havde brug for hjælp i ro og fred.

Jeg hoppede i vandet fra båden, mens de der velopdragne unger stadig lavede skole. Jeg fik vasket mig og svømmet lidt.

Christian spillede guitar imens.

En nysgerrig skildpadde svømmede forbi.

Efter skole, som fra start til slut forløb uden problemer, tog drengene ud og snorklede med Sannsipappernes unger. Liva og jeg tog på stranden og Christian lavede båd.

Drengene kom glade tilbage. Liva og jeg kom glade tilbage. Christian var glad, for han havde brugt tid på båden.

Om aftenen skulle vi til middag hos Sannsipapperne. Thailandsk Panang, som alle elsker og en iskold sundowner i deres store cockpit. Derefter guitarspil – med alle 3 guitarer – og hjem i dinghy’en klokken 21.30.

Ingen unger brokkede sig over at skulle i seng. Og alle faldt i søvn hurtigt.

Helle for mange flere af den slags dage. Hverdagene der fungerer.

img_0743

1 kommentar

  • Mira

    Det lyder så skønt! Og dejligt billede 😍😘❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skipper har lagt planer