Hjemme, glade, trætte, skrupforvirrede...

En uge efter

Der er gået en uge siden vi kom hjem. Og dagene flyver. Præcis som de gjorde i Caribien. Vi ser så mange mennesker og spiser så meget mad – og på den måde er det slet ikke som i Caribien.

Vi er ikke mindre forvirrede end sidst jeg skrev. Men vi føler os ret elskede. Og ret savnede. Og det er følelser, som man kan leve ret længe på. Så skide være med at vi er forvirrede, i tvivl om fremtiden og helt på røven økonomisk. Vi har verdens bedste netværk!

Facebook har ageret vores talerør ud i verden. Det er ikke et medie vi har brugt til at få hjælp før. Men vi har oplevet at sende et “sos” ud i verden et par gange nu – og hver eneste gang har vi fået tilbud om hjælp og kærlige tanker. Og pludselig har vi haft en barnevogn, en klapvogn, en sovepose, en bil til rådighed m.m. Jeg ved ikke om folk bare er blevet bedre til at dele eller om vi er blevet bedre til at bede om hjælp?

Uanset hvad, er det ihvertfald beskeder fulde af kærlighed der vælter ind både på facebook og på instagram. Det kan vi godt lide.

Vi har også haft besøg her i havnen af nogle af jer, der læser med på bloggen og kender vores eventyrs op – og nedture. 1000 tak fordi I giver jer tid til at dukke op og 1000 tak fordi I lader os møde jer, som har siddet derude og fundet jer i vores mange ord og følelser.

Vi er stadig helt skøre og ved stadig ikke hvilken vej vi skal gå. Men i går cyklede jeg for første gang i 2 år. Det kan jeg stadig godt finde ud af. Og i går badede vi i det kolde vand. Det var ikke så varmt som på Bahamas, men det var ret ok. Bådbabyen har lært at holde af barnevognen. Og ungerne har lært at holde af at ligge samme sted i mere end et par dage. Det er der også noget trygt ved.

Jeg er ved at vænne mig til at der i supermarkedet er så mange valgmuligheder. Og jeg skal nok lære at sætte pris på det igen. Christian er ved at vænne sig til de danske priser (som er blevet vildere på de her to år!! Men han behøver vel ikke brokke sig højlydt HVER gang??).

Vi sælger ud af vores langtursudstyr. Det er vist ret godt for kontoen, som står og gaber.

Vi har fundet ud af at der ingen barselspenge er at hente for mig, med mindre Christian melder sig ledig og søger om kontanthjælp. Det gør han ikke. Så der skal tjenes penge. Og det er ok.

Vi forbereder foredrag, har en aftale med et forlag om en udgivelse i 2019 og drømmer stort og lægger planer. Når der er mere på plads, skriver vi selvfølgelig om det her.

Lige nu sker der så mange ting. Mest af alt ting omkring det at lande i en hverdag igen. Derfor samler jeg status og tanker sammen og skriver kun et par gange om ugen. I stedet kommer det umiddelbare på instagram i ord og billeder. Det passer bedre lige nu. Til mig og til os.

Så hop ind og følg os på instagram therosentofts.dk

 

4 kommentarer

 • Jette Karin Olsson

  Hvor er det godt at høre, at I har sådan et fantastisk netværk (det havde jeg nu nok på fornemmelsen i forvejen 😉 ). Er det fordi, I har været væk fra Danmark så længe, at du ikke kan få barsel? Selvfølgelig skal I lige lande og finde jer selv, men når han er klar, må Christian da snildt kunne få arbejde som tømrer uden at skulle den trælse vej omkring ledighed og bistandshjælp først? Fedt at I har fået køretøjer til både store og små 🙂 Har Sylvester også vænnet sig til at være sammen med mange mennesker? Glæder mig til at høre mere fra jer! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, netværkerket er helt fantastisk! Vi er meget taknemmelige. Ja, 2 år væk fra Danmark giver lidt udfordringer. Men ham skipper har allerede jobtilbud på hånden og skal bestemt ikke ind i et ledighedssystem… Og den barsel klarer vi os uden.
   Sylvester klarer det hele ret fint. Han er ved at fatte at der findes en masse mennesker i hans liv og han deler mange smil ud:)
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette Karin Olsson

   Dejligt at høre 🙂 Sikken en sommer at komme hjem til! Man skulle tro, det var timet og tilrettelagt, så I fortsat kan nyde varmen og komme i vandet (selvom jeg godt ved, at det er en helt anden temperatur!), mens I vænner jer til alle de mange forskellige ting, I skal vænne jer til – som f.eks. høje priser 😉 Hvor er det godt, at I kan være i det kendte og elskede sommerhus til en start 🙂 Jeg håber, at bolig- og arbejdssituation falder på plads, inden skolen starter, og at du får mulighed for at være hjemme med Sylvester et godt stykke tid endnu. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Det er virkelig meget nemmere at være i det her, når vejret er som det er…
   Vi nyder både sol og strand!
   Og alt falder på plads…det gør det jo altid. Tak❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme, glade, trætte, skrupforvirrede...