Alene på båden igen

Et indlæg helt uden for kontekst…

Indeholder affiliate links

Vågnede på båden i solskin for ca en halv time siden. Vi er stadig på Bequia og her rækker nettet helt fra Jack’s beach bar og ud på vores båd. Derfor kunne jeg tjekke mails her i solen med min kaffe.

Havde krise over økonomi – igen. Caribien er så dyr! Og en sød læser på bloggen, foreslog os at købe et nyt anker – et Rocna anker – som kunne give os rolige nætter. Men den buffer, som skulle give mulighed for den slags er ikke eksisterende på nuværende tidspunkt.

I min inbox var der en mail om, at der var ny rabatkode på børnetøj…og det faldt så sammen med at vi i går aftes fik vasketøj tilbage fra vaskebåden her på Bequia… Vi afleverede det beskidt – meget beskidt – og fik det tilbage lidt mindre beskidt. Men ikke rent. Og stadig lidt fedtet. Og pludselig har Bertram kun 2 par underbukser. Godt at han primært lever i sine badebukser.

Og det faldt også sammen med at vi overvejede forskellige muligheder for at få lidt penge ind via bloggen.

Men tilbage til rabatkoden…Hvis I har lyst, kan I købe lidt børnetøj med god rabat her:

Rent tøj, der ikke er fedtet

Rabatkoden EXTRA10 virker i dag og til og med den 21.januar 2017 og man får 10%  ekstra rabat på børne-udsalget (og noget med ordrer over 499).

Det er klart, at hvis I køber noget via vores link, får vi en lille procentdel…som en slags “tak” for at vise jer vejen ind på deres side.

Hvis I ikke har brug for børnetøj eller gider at shoppe det, så lad være. Men tænk alligevel på os, næste gang I tager rent tøj på…og hvis I møder os og synes at vi ser lidt fedtede og klamme ud… – så er den god nok. Det er vi. Men vi har det godt!

img_0892

Husk at I også kan finde rabatkoder og støtte bloggen her.

Forklaring på dette indlæg helt uden kontekst, kan I finde i dette tidligere indlæg – Forklaring.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene på båden igen