Lissabon - set med Gustavs øjne

Familie på båden

Det er ikke blevet til så meget på bloggen de sidste par dage. Vi har nemlig stadig besøg hjemmefra. Mormor og morfar kom i søndags og blev til torsdag. Dem satte vi på en taxa fra Marina Expo kl 11. Samme sted stod vi kl ca 14 og ventede på næste hold, der ankom med taxa til Marina Expo. I timerne imellem de 2 besøg, nåede vi en smule afslapning og en del oprydning og rengøring.

Vi nyder besøg. Det er så skønt at have dem her helt tæt på. Det er også en smule udfordrende, når det regner, cockpittet er vådt, børnene er vilde og de voksne lidt trætte. Men det er heldigvis mest hyggeligt og dejligt.

Vi bruger dagene på at opdage Lissabon, spise god mad, drikke kolde øl og hænge ud.

Ungerne havde først 4 skønne dage med mormor og morfar. Det var godt for dem med andre voksne, som de er helt tæt på. Og nu nydes fætter og kusine. Savnet har meget tydeligt været kæmpe stor og de 5 unger ses oftest i en stor klump. Det er ret så fantastisk at se. Og det føles helt rigtigt at have Johanna og hendes familie her på Johanna… Jeg har prøvet at lokke dem til at sejle med til Madeira, men de mener, at der er noget arbejde, der skal passes hjemme i Danmark. Øv, det kunne ellers være ret dejligt.

I går sejlede vi fra Marina Expo til Marina Oeires. Det var et godt skift. Her i Oeires, får vi igen morgenmad leveret til båden (ret fedt, når vi er  9 sultne mennesker hver morgen), vi har adgang til privat pool og marinaen tilbyder gratis kørsel til supermarked, station og andre steder i nærområdet. Og så er prisen for at ligge her væsentlig billigere end Marina Expo… Vi er vilde med det!!

Nu venter 8 søde mennesker på at jeg får fikset vasketøj, så vi kan komme på lørdagstur til centrum. Vi har planer om at høre Fado musik i aften og spise et lille hyggeligt Fado-sted.

Billeder fra de sidste par dage:

image

image

image

image

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lissabon - set med Gustavs øjne