Frihed i travlhed

Fanget på Frederiksberg – uden kaffe

Liva er startet til springgymnastik. På Frederiksberg. Hvor der åbenbart ikke findes en åben kaffebar. Så nu er jeg fanget på et lille bibliotek. Det er nu helt okay. Bortset fra den der kaffe, som jeg ikke har!

Jeg har arbejdet alene hjemme i dag, og huskede heldigvis at se pressemøde kl 14. Det var ikke opløftende. Nu har jeg brugt tid på at overveje om planlagte arrangementer kan gennemføres. Vores Gustav fylder 18 år på torsdag. Han bliver fejret helt småt og enkelt. Den store fest må han have til gode.

Jeg øver mig i ikke at tænke for langt frem. Ikke at bekymre mig over, hvornår vi får et mere normalt liv igen.

Jeg savner helt vildt at kunne planlægge en rejse, at kunne drømme og glæde mig. For vi aner jo faktisk ikke, hvornår det ser lysere ud.

I mellemtiden glæder jeg mig over at vores hverdag spiller. At vi har købt båd og kan sejle væk og bilde os ind, at vi har en smule frihed. Jeg glæder mig over at Christian har skabt et firma, hvor han føler sig fri og hvor han husker sine vigtigste værdier og siger NEJ, når opgaverne ikke passer ind i dem.

Jeg glæder mig over, at min virksomhed har fundet sine ben i en tid, hvor eventyret uden for landets grænser er nærmest ikke eksisterende. Freeliving blev født i en Corona-tid og vokser sig heldigvis større i en Corona-tid.

Men fuck, hvor er jeg også træt af det. Altså af Corona.

Fanget på Frederiksberg i en Corona-tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frihed i travlhed