Mange muligheder og mange projekter.

Farvel igen…man bliver så træt

Var til dejlig fælles-barbecue på stranden i går. Og musik og snak. Og virkelig mange søde børn, der legede dåseskjul og gemmeleg i mørket. Leg på mange sprog – men med et fælles mål og en fælles følelse af at høre til i en gruppe.

Og så lige der, mens det var aller mest hyggeligt, sagde Sannsipapperne (vores søde norske venner fra båden Sannsipapp), at de ville sejle videre i morgen…(som jo er i dag). Og så blev vi alle sammen ramt af sådan en følelse af “nej, det kan I jo ikke. Vi er jo en slags fællesskab. Og det er bare rarest, hvis I ligger lige ved siden af os!” (Ej, det var mest mig der fik det sådan – men skipper var faktisk også ramt). Men det ville de altså. Og nu er de sejlet. Ikke så langt, men dog så langt fra os, at vi ikke lige kan smutte forbi eller mødes på stranden.
Og jeg er jo så dårlig til afsked. Og bliver åbenbart ikke sådan synligt bedre til det. Så nu sidder jeg her, efter vi lige har vinket dem på vej. Og så er det lidt samme følelse som dengang i Danmark, hvor vi skulle holde loppemarked og vi havde haft venner til middag. Og jeg havde en følelse af, at det kunne blive virkelig gode venner. Men det var et nyt beskendtskab – og vi skulle jo rejse – og kan man så få nye venner?  Sådan føles det lidt med de her søde norske Sannsipapper…kan man godt få nye venner, når det (måske) er for en begrænset periode og når man hele tiden skal tage afsked og egentlig ikke ved, om man ser hinanden igen? Jeg ved det ikke. Men det er svært ikke at knytte nye venskaber herude i verden. For vi bliver så afhængige af hinanden. Vi bliver hinandens netværk. Og vi bliver hinandens familier. Det er så vigtigt at have vidner til det der sker i ens liv. Og når alle de sædvanlige, som indtil videre har været vidner og været med til at skabe vores families historie, er så langt væk, så bliver det endnu mere vigtigt at møde andre, der på trods af andre sprog og en fortid, som vi intet kender til – er med til at opleve og skabe med os.

Nu har vi sagt farvel til Sannsipapperne. Det var ikke sjovt. Men forhåbentlig fanger vi dem senere på vej nordpå. Og indtil da hænger de på vores opslagstavle og minder os om gode oplevelser og meget god guitarhygge!

img_1059

4 kommentarer

 • Annette

  Hej Cille
  Vi sejler afsted fra Svanemøllen i juli 17 med kurs mod Caribien.
  I fik lavet en bimini på de canariske øer. Vil du spørge skipper om hvor og hvem – og om han kan anbefale, at vi får lavet en samme sted?
  Bedste hilsner Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Annette. Så er der info om vores bimini…skipper siger at han bestemt kan anbefale Samuel! Han havde en god pris og overholdt alle aftaler! Han holder til på Tenerife, Santa Cruz. Tlf 922-88-44-20 eller 683-15-69-53. Har I brug for flere oplysninger, så skriv endelig! Mange hilsner Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   Tak, det er en stor hjælp😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Selv tak. Håber I får samme succes som os.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange muligheder og mange projekter.