Status - 5 måneder på farten

Flyttet igen…men kun kort

Så er vi flyttet. Ihvertfald 4 af os. Vi er taget på feriekoloni på Polonica. Vi hoppede ombord for en time siden – godt pakket med hovedpuder, bamser, bøger og badetøj. Og nu skal vi bo her et døgn.

Christian er nemlig taget til Saint Lucia for at hente nogle venner, som er her for at besøge os. Mads fra Polonica er taget med, for at hjælpe Christian. Ret fantastisk, at han tilbød sin hjælp. Og ret fantastisk, at der er plads til os på Polonica.
Det er en lidt lang tur fra Bequia til Saint Lucia på 50 sømil hver vej – ca 10-12 timer hver vej. De er sejlet for en time siden og er her først om et døgn. Ikke lige hvad vi drømte om. Vi havde besluttet, at vi var færdige med transportsejlads. Men det bliver vist ikke mere transportagtigt.
Heldigvis blev vi fri for at sejle ungerne væk herfra. De er landet så godt og har mødt en masse gode venner. Det er jo det, vi har jagtet lige siden vi sejlede fra Danmark, så det ville være så trist, at være nødt til at forlade nu.

Derfor bor vi her på Polonica og Christian og Mads sejler. Tak for dem!
Vi er landet på Polonica allerede. Gustav ser film på sofaen, Bertram hygger med Alexander (og drømmer om en lillebror), Liva hjælper Sophia med at bage boller og Jojo kravler på Gustav.

Til gengæld er det ikke rigtig muligt at forlade båden. Vores gummibåd er sejlet med Johanna og Polonicas jolle med motor kan kun startes af Mads. Så om lidt må vi lave et “kalder alle både” opkald på vhf’en og høre om der mon ikke er en venlig sjæl, der vil hente os og sejle os i land. Og tilbage igen senere.

Jeg fik en besked i går aftes fra 7seas. De er på vej til Bequia. Vi har ikke set dem siden Lissabon. Det bliver ret fint at se dem igen. Liva glæder sig særligt til at lege med Marie.

Og når Christian er landet her igen. Og når ankeret er kastet. Og Johanna indtaget igen. Så flytter vi os ikke, med mindre vi har lyst og er klar. Men så bliver det bitte små hop. Ikke nat. Og ikke transport. Men lyst og tid.

Men lige nu tager vi et døgn i kollektivet. Med mange børn. Og hygge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status - 5 måneder på farten