Flyvende båd og nu guesthouse

Føles lidt som et palads

Det her guesthouse-koncept holder! Det er faktisk ret fantastisk. Og lige hvad vi trængte til. Efter 1 år i en lille bitte kahyt, et lille bitte køleskab med virkelig meget rod fordi det åbnes oppefra, rullende nætter – og dage, halvlunkent drikkevand (på grund af pladsen i det der køleskab), fedtet varme uanset hvad man gør, mange mennesker på meget lidt plads – så er det altså ret fantastisk bare for et par dage at have plads, koldt vand, stort køleskab, fjernsyn, aircondition og brusebad.
Liva kalder det allerede “hjem” – men hun (og de andre unger) har nu på hele turen været ret omstillingsparate! 
Vi har sovet i hver vores kæmpe seng med rene puder og dyner.
Køleskabet bugner af kolde drikkevarer.
Når vi (lige om lidt) står rigtigt op, går vi lige ud i brusebadet.
Og derefter spiser vi morgenmad ved poolen.
Det her er nok det mest primitive og “ikke-luksus-agtige” guesthouse/hotel jeg nogen sinde har været på og alligevel føles det som et palads og meget luksusagtigt! Og ellers kan jeg bare kigge på Liva…så forvandler det sig til et palads igen.

Drengene støder til i morgen og så er vi nødt til at rykke sammen i sengene. Og ikke brede os i hver vores kingsize seng. Men det går nu nok også.

Jeg vidste ikke at vi havde brug for det her. Ihvertfald ikke på denne måde. Det var mest en praktisk foranstaltning så Christian kunne få mere ro til sit arbejde.
Men selvfølgelig ar vi også brug for ferie. Derhjemme ville det være helt skørt hvis ikke man tog væk fra hverdagen – bare en uge. Og det skal vi huske også at gøre her. Hele banden.
Og det lyder nok skørt når vores hverdag består af den ene paradisø efter den anden. Dejlig sejlads, fiskeri og badeture. Men det er hverdag og der er meget arbejde med madlavning, tøjvask og oprydning på sådan en båd. Og som jeg har skrevet om tidligere, så tager alting længere tid. Og det har sin charme. Men det har det her altså også.

Nu vil vi nyde det her. Og gå ud og tænde for elkedlen…sådan en er her nemlig også! Og det er ret meget luksus på én gang!

img_0865

img_0866

Selvom man ikke er ret stor, kan man sagtens fylde en hel seng ud...

Selvom man ikke er ret stor, kan man sagtens fylde en hel seng ud…

Og jer der tænker “hvad med ham Christian, han trænger vel også til ferie…?” – nej, ham Christian er ikke til at hive væk fra båden. For ham føles det her liv vi lever ret meget som ferie. Vi er forskellige. Men bare rolig…jeg tvivnger ham til at opleve en eller anden form for guesthouse-palads på et tidspunkt. Lige nu nyder han at arbejde på sit yndlingsprojekt. Og så er alt godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyvende båd og nu guesthouse