2. juledag på en ny måde

Forbandet måde at vågne på…

En helt stille morgen i cockpittet. Vi fik ram på myggene i går, så natten har været god. Stille, søvnige Bertram er den eneste anden vågne og han er helt blød og træt, så han falder bare ind i stemningen og glider ned på bænken. Solen skinner og der er igen helt vindstille. Vandet er så klart, så klart og kalder på os. Kaffen er færdig og dagen kan bruges på lige det vi har lyst til. Der er ingenting vi bare skal – udover at få købt lidt ind til den barbecue, der holdes på marinaens bar hver onsdag. Marinaen, hvor vi i øvrigt er blevet modtaget som familie og hvor vi helt klart får svært ved at sejle fra. Det er svært ikke at føle sig helt rolig og lykkelig over at det her er vores hverdag.
Så åbner jeg netbank og roen forsvinder så hurtigt, så man skulle tro den aldrig havde været der. Christians kort er blevet misbrugt systematisk gennem den sidste uge og vores konto er langsomt, men sikkert i gang med at blive tømt.
Pludselig er det helt klart, hvad vi skal bruge dagen på. Og at den der indkøbstur skal være meget billig. Og jeg er pludselig meget vågen.
Forbandet.

Vores efterhånden meget slidte dannebrog

Vores efterhånden meget slidte dannebrog

2 kommentarer

  • Jette Karin Olsson

    Åh nej!!! Det er da noget rigtig lort!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. juledag på en ny måde