Det er en fase...

Fredag, podcast og solskin

Sylvester er klar på hovedspring direkte ind i en solskinsweekend! Jeg hopper lige efter…

Efter en lang, lidt tung, meget drænende uge med sløjhed, aflysninger, tvivl, tungsind, unger som både mandag, tirsdag OG onsdag forsøgte at overtale mig til at hjemmeskole dem OG deres venner, regnvejr og lidt for meget arbejde for Christians vedkommende (og så har man vist fået fornemmelsen af hvor jeg vil hen, ik?!) var det vildt at tage hul på en fredag med glade børn, overskud og solskin. Og dagen fortsatte på en måde med bare at give og give…og den er ikke engang slut endnu.

Jeg skulle hente bøger hos Forlaget Frydenlund, for at medbringe lidt til vores foredrag til Boatshow i Fredericia på søndag. Babyen i ladcyklen og så ud i solen. Det er helt særligt at køre på tværs af Østerbro, Nørrebro og så lande på Frederiksberg og Vesterbro med røde kinder og flyverdragt (og nattøj under…men det er der jo ingen der kan se). Hente bøger med sovende Sylvester i cyklen. Kaffe med Mira på en bænk i solen. Og så tilbage på tværs af byen i solskin.

En cykel pakket med forskelligt guld, som jeg har lavet:)

Og på denne tur tilbage, havde jeg noget i ørerne, som rykkede dagen endnu et par skridt op på lykke-stigen.
På facebook var jeg tidligere på morgenen faldet over et opslag med en ny podcast. Og heldigvis var jeg lige i dag opmærksom og fik den søgt frem. Podcasten hedder U-vendinger og det i sig selv er ret sjovt, da Christian og jeg inden vi tog afsted i 2016 ,medvirkede i et radioprogram næsten samme navn “U-vending”, med fokus på at gøre noget andet, at bryde med hamsterhjulet og vores samfunds normer. Vi købte faktisk domænet uvending.dk i sin tid, men endte med at gå med “therosentofts.dk” i stedet for… Men altså, et sammenfald der gjorde, at jeg heldigvis huskede navnet på netop denne podcast.

På min cykeltur på vej tilbage til Nordhavn lyttede jeg til Maries historie, om at sætte kurs mod strømmen. Det er så fin og ærlig en fortælling, som jeg kun kan anbefale jer at lytte til! Nu. Den kan findes her: U-vendinger

Jeg kunne genkende egne tanker og følelser i Maries historie og da jeg var færdig med at lytte, havde jeg lyst til at ringe til hende. Det gjorde jeg ikke. Men jeg skrev til hende i stedet for. Heldigvis skinnede solen og jeg havde god energi, så jeg skrev, i stedet for bare at tænke tanken.
Jeg tror, Marie er sådan én, som giver gode ting tilbage til verden – ved blandt andet at fortælle historier om lave u-vendinger i sit liv. Der kommer ihvertfald flere afsnit i podcasten – og jeg glæder mig til at lytte og blive inspireret. Jeg har selvfølgelig tilbudt hende vores historie. Og jeg håber på alt muligt samarbejde med hende. Helt uden at kende hende, kan jeg mærke, at det kan blive godt.

Så landede jeg hjemme i havnen. Stadig i solskin. Og nu har jeg arbejdet i solen, mens den lille rødhårede fyr sov en dejlig lur. Om lidt er det weekend. Og snart fylder bådbabyen et år. Og i det her lys, har han guldfarvet hår!

Hjemmearbejdsplads, som jeg bedst kan lide den…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er en fase...