Taknemmeligheds-skriv

Frihed i travlhed

Det har været en vild uge. Da jeg startede ugen i mandags, besluttede jeg kun at kigge i kalender én dag frem. Det var en god beslutning. Det kan være uoverskueligt, at holde styr på og forholde sig til 5 dage i streg med en tætpakket kalender. Så er det langt bedre at tage en dag ad gangen. I hvert fald for mig. Og på den måde kom vi alligevel godt igennem ugen. I dag er det fredag. Jeg har aflysninger i dag, så jeg bestemmer helt selv over dagen.

Nu lander jeg ovenpå en uge med:

  • To forældremøder.
  • To dage med online undervisning.
  • Et glasskår i øjet på Liva og efterfølgende besøg på skadestuen (det var IKKE i kalenderen…!).
  • En HotChair i Freeliving.
  • En Digital Torsdagsbar i Freeliving.
  • En dag i nyt remote kontor.
  • To middagsaftaler.
  • Køb af båd (ja, sgu!!).

Hvad tager jeg med mig fra ugen?

Mest af alt tager jeg glæden ved min frihed med mig! Tænk hvis jeg oveni alt dette også skulle have opholdt mig på en arbejdsplads 7,4 timer om dagen. Hvordan skulle jeg dog have nået det? Det ved jeg godt, at mange af jer gør. Og jeg ved også godt, at mange trives i det. Men det gjorde jeg ikke. Derfor føles det som sådan en befrielse, at der er plads til skøre og skæve uger, uden at hele familien ramler. Og i dag sidder jeg i min sofa med tæppe og kaffe og får styr på de opgaver, som jeg mangler.

Livas øje har det godt. Og jeg var på hendes skole 7 minutter efter, jeg var blevet ringet op. Det er også frihed for mig!

Hav en dejlig weekend!

Frihed er også frokost i en baggård i solen med kig til denne himmel!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taknemmeligheds-skriv