Barbados nyt - på gaden snart

Godt han kommer i morgen…

Så har vi tjekket den ene marina ud…og fundet ud af hvor den anden ligger i Bridgetown. Købt ind til morgen; Lammekølle, en helvedes masse frugt og grønt og øl og vin og rom. Og vi er klar. Så klar som man overhovedet kan blive. Jeg har mest lyst til at lukke mig inde under min dyne bag en lukket dør – og så vågne i morgen og hente ham i havnen.
Meeeen, man skulle da være et skarn, hvis ikke man kan klare en sidste dag på stranden (uden Christian). Og jeg får heller ikke lov til at lukke mig inde. For ungerne snakker og snakker og glæder sig vildt og voldsomt. Og vi mangler også at male danske flag, som vi kan vifte med, når vi ser Johanna sejle ind i havnen.
Vi kan ikke samle os om skole. Vi er alt for spændte. Men altså den der skole løber jo ingen vegne…
Og pga. alt den her spændthed, er jeg lige kommet til at sige “ja” til at ungerne må skrabe alle deres felter på skrabekalenderen…som i alle 3 unger. Og nu håber vi de alle 3 vinder 1 million! Eller bare 50.000. Eller måske bare 100 kr.
Jeg er også kommet til at sige “ja” til kage og sprite til morgenmad.
Og jeg kommer sikkert til at sige “ja” til alle mulige åndssvage ting resten af dagen. Og det har de luret. Mine englebørn. Håber virkelig ikke jeg kommer til at give dem deres julegaver i dag.
Det er sgu godt han kommer i morgen.

img_0821

1 kommentar

  • Helle

    Uhhh jeg kan mærke jeres spændthed hele vejen fra Barbados til et koldt og mørkt Østerbro……😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbados nyt - på gaden snart