Skippers logbog

Godt nytår…eller…

Mens I hjemme i Danmark fejrede nytår og måske hoppede ned fra stole, borde eller en sofa, besluttede vi her på Johanna at det slet ikke var rigtigt nytår i går. Men faktisk først i næste uge – altså på søndag, når vi forhåbentlig er landet trygt og sikkert på St.Martin.

Beslutningen blev taget efter 8 timers sejlads i modvind, der gjorde at vi blev forsinkede og derfor ikke kunne nå i land og købe ind. Derfor lå vi nytårsaften i en rullende ankerbugt, menuen bestod af alt godt fra dåsen og lidt saftevand og da klokken slog “nyt år”, der lå vi alle sammen i vores senge og sov. For vi havde jo besluttet, at det slet ikke var rigtigt nytår i går…

Men derfor blev det alligevel til tanker i mørket. 2018 bliver på mange måder et vildt år for vores familie. Det bliver året, hvor vi lander hjemme i Danmark og skal til at skabe en ny hverdag – hvor skal vi bo og hvad skal vi lave? Og det bliver også året, hvor vi bliver 6 i familien – hvordan har man 4 børn? Og så skal vi lure hvordan vi lever et liv derhjemme efter det her eventyr…

Godt nytår til alle jer. Nu tager vi forhåbentlig hul på vores sidste lange stræk i et stykke tid. Vi håber på afgang i morgen.

ETA St. Martin 4-5 dage.

 

Der blev ellers fisket på vejen, for at fange nytårfisk…men ingen spiselige fisk blev hevet op denne gang:

img_0436

img_0439

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skippers logbog