I går - og en invitation

Gør det for Danmark…

Sponsoreret indlæg

Der er gang i gode aftaler på bloggen. Den slags aftaler, som vi siger ja tak til. Det her samarbejde måtte vi sige ja til…specielt fordi vi nok er virkelig meget deres målgruppe med vores 3 børn og travlhed i hverdagen…(altså travlhed før vi tog afsted på eventyr). Børn der fylder, aftaler der skal holdes og børn der fylder. Og alt for lidt tid til hinanden. Og så fordi de har lavet en ret fin reklamefilm, som jeg tror de fleste med børn vil synes ret godt om (og nok også dem uden…).

Christian og jeg mødte hinanden da vi var 21 (mig) og 22 (ham). Fik Gustav da vi var 23 og 24 – og så fulgte der et barn mere og et til. Og vi har tit glemt hinanden. Og været langt fra hinanden. Og grunden til denne beslutning om at rejse væk 2 år er overvejende for at få tid sammen som familie. Men også for at Christian og jeg får ordentlig tid sammen. Oplevelser sammen. Noget af det vi aldrig nåede inden børn, da 2 blev til 3 ret hurtigt (og lynhurtigt efter blev 3 til 4 og 4 blev til 5). Og vi var meget unge. Og dengang børnene var små, var det altid koldt. Og de skulle altid have meeeeget tøj på. Og derfor havde vi endnu mere travlt.

img_0534

Jeg har aldrig rejst med Spies, men hvis de er bare halvt så gode til at lave rejser, som de er til at lave reklamer for deres rejser, så tyder det sgu godt.
Se lige den her reklamefilm:

Det er da nærmest genialt. Og helt på sin plads at de tager noget af ansvaret (og æren) på sig – og konsekvensen er altså penge tilbage, fordi du “gør det” for Danmark. Det er sjældent at blive belønnet for at have mange børn (og så med et “gold” loyalitetskort). Det er sgu en dyr affære at rejse, spise ude eller bare gå udenfor sin dør med 3 børn.
Og ret god bonusinfo at det er “helt ok” hvis man ikke er sammen med faderen mere…og i stedet har fundet sig en ny mand. “For det er jo ikke så vigtigt hvem man gør det med, bare man fortsat gør det med nogen…”

Og med vores næste 2 år i tankerne, så er jeg ret vild med Spies’ forskningsresultater…for det kunne da tyde på at vi så kommer til at leve længere (op til 8 år siger deres resultater) med alle de eksotiske rejsemål vi skal besøge.

Se den lige. Også selvom du hader reklamefilm. Den er faktisk ret sjov.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I går - og en invitation