Om Irma

Gusse G – 15 år i dag

img_9654

Gusse G fylder 15 år i dag. Gustav, som er vokset på alle tænkelige måder i løbet af vores tur. Som er blevet så meget teenager med alt hvad det indebærer. Og som stadig er følsom, opmærksom og kommunikerende.
Han er på vej til at blive en lille voksen og vi er så glade for at have ham så tæt på. Om ikke så lang tid bliver han storebror til endnu en lille møgunge, som nok skal udfordre og teste ham – ligesom de to andre gør. Men det klarer han.
Gusse, som kom til verden da vi selv var nærmest som børn og som lærte os alting om at være en lille familie. Gusse G, som kan få os til at bekymre os, provokere os og få os til at tro på at alt nok skal gå. Gusse G, som er helt sin egen og har lært sig selv at spille guitar, klippe film og kan være på 42 fod med alle os.
Det er alligevel meget sejt når man er 15 og midt i sit eget kaos.
I dag har han bestilt sushi. Selvfølgelig. Og selvom Irma, José, rotter og bådproblemer generelt stadig fylder ret meget, så er der ingen som ham, som kan finde ud af at starte en fest. Så i dag er der fest.
Gusse G – vores helt egen besværlige, kloge og på alle måder helt rigtige røvbanan!

Og i det her liv ude i den store verden har vi heldigvis gode naboer, som kommer sejlende med pandekager, sang og dannebrog – HVER eneste gang der er fødselsdag her på Johanna. Det er ret dejligt.

img_9646

4 kommentarer

 • Sara (vejledningen)

  Kære jer….teenagedrenge er sgu fantastiske! Tillykke med ham, og med det hele……glæder mig over hver up-date, og savner dig på skolen Cille KH Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Søde Sara, tak! Gad også godt lige slå et smut forbi vejledningen og få et grin og en snak! Det gør jeg om 10 mdr med en baby på hoften! Kh Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Borg

  Til lykke med Gustav og med jeres seje bedsteforældre som ser ud til at undgå Irma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak, Karin! Og så dejligt at de har formået at køre fra Irma! De er seje.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om Irma