Bådbaby, tigerhajer og venner

Gustavs verden – om turens bedste steder

79da18c4-5316-4bb0-afaf-4f7d6c496513

Vi har nu været afsted i halvandet år, og skal snart vende hjemad, men… Inden vi skal hjem har vi lige en sidste destination, som for mig måske er et af de bedste på hele rejsen, det er nemlig Bahamas. Jeg har i lang tid glædet mig til Bahamas fordi at der er exceptionel dykning, og meget stor chance for at se hajer, store hajer! Ud over at det er et godt dykkersted er det også godt at fiske og harpun fiske, og det er jo nogen af mine yndlings ting at gøre på vandet.
Jeg har en eller anden forventning til Bahamas, om at det kommer til at være ligesom et af vores yndlings steder “San Blas”.
San Blas var fedt fordi at man havde mange af øerne for sig selv, udover det var naturen fantastisk! Vandet var krystal klart, marine livet var skønt, med massere af farverige fisk, store havskilpadder og en MASSE hummere. Det eneste San Blas ikke havde var hajer… Men heldigvis for mig er Bahamas et af verdens bedste steder at dykke med hajer.

San Blas var et af de rigtig fede steder der har været på vores tur, og det er altså ikke det eneste.
Vi har her på båden en indbyrdes top 5 over de fedeste steder vi har været på vores tur, de fem steder er: Tobago, Columbia, San Blas/Panama, Cuba, Saba.

De var fede på hvor deres måde. Cuba for eksempel var helt utroligt fattigt, det var selvfølgelig ikke sjovt at komme og have så mange penge i forhold til dem, men det lærte på en måde een en livslektion, om at man skal være taknemlig for det man har og at penge ikke nødvendigvis er en faktor for ens lykke. Når man kommer ind i et af de fattige små skure på Cuba, bliver man bare helt forbløffet over hvor heldig og nemt man har det hjemme i lille sikre Danmark.

img_5474

Panama og San Blas var specielt fedt fordi at man havde en følelse af at man ikke kunne komme længere væk. Der var intet, ingen internet, ingen turister, ingen supermarkeder, INTET! Det var fedt de første par uger, men efter en måned hvor vi havde levet af hummer og fisk, var det rigtig godt at sætte tænderne i en saftig burger og få noget wifi på “San Andrés”.

Gustav som mesterfotograf...

Gustav som mesterfotograf…

Cartaghena i Columbia var rigtig fedt fordi at det var en virkelig stor by! Det var meget fascinerende at være det, blandt andet fordi at man kunne gå i det gamle charmerende gader til ligepludselig at være imellem de høje moderne skyskrabere.
Man kunne også få lige hvad man ønskede sig i supermarkederne, og det var oven i købet meget billigt!
Columbia er helt klart et af mine yndlingssteder!

img_9916

Men som sagt venter Bahams forude, og vi kan forhåbentligt lave vores “top 5” om til en “top 6”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bådbaby, tigerhajer og venner