Om at flygte lidt

Havana

Vi er i Havana og leger turister. Vi har fundet en lille privat lejlighed lige midt i den gamle by og det passer os så fint. Vi prøver at finde en balance mellem vores behov for at se byen og ungernes behov for at hænge ud i lejligheden, ligge i den store seng og se fjernsyn og tage lange varme bade. Og det går sgu meget godt.
Havana er meget anderledes end Santiago de Cuba. Ikke hverken bedre eller dårligere – bare anderledes og større. Til gengæld er vi helt anonyme her og kan gå i fred med de andre turister. Havana er ikke et sted hvor vi på samme måde kommer tæt på familierne. Og vi får faktisk lov til at være turister uden dårlig samvittighed.
Vi bliver her til fredag morgen og så går turen hjem med bus 15 timer tilbage til Santiago de Cuba. Forhåbentlig ligger Polonica lige ved siden af os for anker og venter og så har vi et par dage med dem inden vi sejler til Bahamas.
Det gik op for os i går, at det er juleaften næste søndag. På en måde har vi lidt travlt. Men lige nu er vi her. Og Havana er virkelig fotogen:

img_0300

img_0310

img_5619

img_5612

img_5622

img_5620

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at flygte lidt