Hej Verden!

Hej Verden! #2

Sådan her skrev vi på facebook i november:

 

Kære venner
Hverdagens stress og jag – og en skøn friværdi i vores lejlighed – har gjort at vi har besluttet at trække stikket de næste to år. Vi sælger lejligheden, køber en stor båd og sejler ud i verden. Planen er at nå jorden rundt og møde mennesker og opleve verden. Og aller vigtigst at have tid til hinanden – og til jer, hvis I kommer og besøger os.
Vi satser på at tage afsted slut juli/start august og dermed fange passatvinden over Atlanten i nov/dec.
Vi glæder os! Christian og Cille

Med den post var det for alvor ude og der var (heldigvis) ingen vej tilbage!

Vi havde taget en vild beslutning… Vi ville sejle jorden rundt i 2 år med vores lille familie.

Jeg skrev sådan her i min lille sorte bog:

Vi sad i går aftes og var pressede over hverdagen, over ikke at have tid og over at skulle løbe så stærkt, for at kunne følge med. Vores børn vokser og vokser og vores overskud bliver mindre og mindre.

Christian har altid drømt om at sejle jorden rundt. De mange gange han har nævnt det i løbet af de sidste 15 år (og det er virkelig mange gange!!), har jeg bare skudt det ned og tænkt at han da var for mærkelig og irriterende, når han hele tiden troede på at det var en mulighed.

Jeg ved sgu ikke hvad der har ændret sig i mig eller i vores situation, men lige pludselig føles det rigtigt. Det føles nærmest som om vi ikke kan gøre andet. Jeg er vildt bange og vildt spændt og vildt glad. Jeg tænker på hvad det kommer til at give os som familie og er heldigvis overbevist om at det positive er langt større end det negative. Jeg er helt sikker på at det bliver benhårdt og hverdagsagtigt og ensomt og røvsygt. Og ungerne kommer til at være møgirriterende i perioder og det gør Christian helt sikkert også!! Men vi skal være sammen!!

Jeg er spændt på at fortælle det til hele verden, men mest spændt på at fortælle det til vores forældre og til min søster og hendes familie. Det er trods alt lang tid at trække sig væk fra deres liv og jeg er sikker på at det bliver både svært og sørgeligt i perioder.

Vi har besluttet at sælge alt! Lejlighed, tøj, møbler, køkkengrej og hvad vi ellers kan finde ud af at finde frem. Vi gør det her, for at få tid og oplevelser sammen og vi har ingen intentioner om at komme tilbage efter 2 år og ryge i samme fælde.

Nu starter eventyret…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!