Verdens bedste ø-sommerferie...

Hjemme igen – og på vej om lidt

Vi er lige kommet hjem fra sidste sommerferie inden vores store eventyr. Dejlig ferie på vores paradisø, Tallholmen. En lille perle i den Stockholmske skærgård. Øen uden strøm, varmt vand og toilet.

image

Jeg har været der med ungerne i 17 dage. Christian tog hjem efter 9 dage for at sejle båd hjem fra Århus. Det har været mærkeligt at være alene uden ham og vide, at han var ved at bygge på og ordne vores nye hjem i Danmark. Det har været ensomt, ikke at kunne dele bekymringer og tanker om fremtiden med ham. Det er blevet tydeligt, hvor meget vi er fælles om dette projekt og hvordan vi løfter hinanden. – Og er mest modige sammen!

Det har været en dejlig ferie med en masse velkendte og skønne oplevelser. Godt at have ro på, inden det går løs med nyt!

image

image

image

image

image

Nu er vi hjemme. Børnene har kastet sig over skærmene igen. Alle har været i varmt bad og fået vasket 17 dages snavs af. Ø-lokkerne er redt ud og vi har kigget os i et spejl for første gang i 17 dage. Lidt friskere, lidt brunere kinder og lidt flere fregner.

Og lidt tættere på eventyret… Men ikke mindre spændte.

Nu står den på klargøring af ALT. Lejligheden skal pakkes ned, ting skal sælges og opbevares. Regninger skal betales, alt muligt skal opsiges, nye forsikringer skal tegnes og mange, mange venner skal ses og kysses. Familierne (både dem af blod og de andre) skal ses, hygges med, beroliges (igen) og have en masse kærlighed, inden vi drager ud i verden. Båden skal laves til et hjem og vises frem som et hjem.

Og vores hjem gennem de sidste 9 år skal vi tage afsked med for altid. Troede ikke at det ville give en klump i halsen…men det gør det! Liva er jo nærmest født her. Næsten alle ungernes fødselsdage er holdt i gården. Vigtige dage – bryllup i 2007 og kandidatfest i 2008 (og en masse andre) er holdt lige her. Det er lidt trist at sige farvel.

Så dukker nye tanker op igen: Får vi nogen sinde et hjem som dette igen? Gør det ungerne rodløse? Finder vi et sted efter 2 år, som føles som “hjem”? Og ender vi et sted på landet (åh fuck)?

Og kan båden mon give os et følelse af hjem???

FullSizeRender

Vi glæder os til at se båden i morgen og ved, at Christian har kæmpet, for at gøre den så fin som muligt til vores første møde med den… Måske giver det ro, når jeg har været ombord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste ø-sommerferie...